- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
válasz
Krystal_s #11173 üzenetére
Te tudsz valamit pont 0 van a monitorom,mindegyik
és így jó a szememnek,soha nem viszket,csíp,vagy bármi..ellenkező esetben ha feljebb teszem kicsalja a könnyet a szememből,igaz közel 60 éves vagyok..de több mint 10 éve így használom,nem olvastam sehol vagy ilyesmi,saját személyes tapasztalat miatt így döntöttem,kb 10 óra használat után is csak egy picit megfárad,semmi probléma..sok féle ember sokféle szempont,milyen unalmas lenne ha csak 1 fajta virág létezne a földön.
No a lényeg hogy a sötét témákat is ebből kifolyólag előnyben részesítem,a kinti fényviszonyok változásai ellenére kellemesen nyugtató,nem tolakodó a monitorra tekinteni.Gondoltam leírom hogy megvilágítsam ezt a téma kört.
-
C. s.
addikt
válasz
Krystal_s #11173 üzenetére
Manapság nagyon népszerű, de számomra is rejtély.
A mostani monitoromon tényleg eléggé gyatrán lehet állítgatni a fényerősséget. A minimumon kb. annyira világít, mint a régi közepes értéken.
Végül megszoktam, bár nem igényelnék ennyi fényt belőle, de az is igaz, hogy sosem irritált. Nem baj az, ha látható.
A nulla-közelinek nem tudom, mi értelme lehet. Úgy rémlik, hogy valami nyomelem- vagy vitaminhiány okozhat olyat, hogy az ember szeme nehezebben viseli a fényt.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest