- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
blattida #10816 üzenetére
Meg fogom próbálni így, de csak a hét második felében lesz rá lehetőségem. Majd megírom az eredményt. Köszi szépen!
A modemes témában azt kérdezik, kipróbáltam-e kikapcsolt CIS-sel. Ehhez nem vagyok eléggé bátor!
Ha csak a tűzfalát kapcsolom ki, a Windows-é még megmarad, ugye? Illetve a kettő gyakorlatilag ugyanaz, a CIS csak a felületet adja, ha jól tudom. Ha az általad javasolt módszer nem hoz kedvező eredményt, érdemes megpróbálni kikapcsolni a CIS tűzfalát? (Nem az egész védelmet!) Hol tudom ellenőrizni, hogy biztosan megy-e a Win tűzfala?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- 115.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest