- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frensys
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #971 üzenetére
-Én a legnagyobb jóindulattal irom ide az igazságot és eszem ágában sincs hazudni.Azért irom mert a lényege az egésznek az volt,hogy 3 dolog helyett egyet használjak majda comodot ami minden ellen véd.És nem igaz amiket itt irtok hogy a comodot utána tettem fel miután sok crack oldalra mentem fel,olvassátok vissza mit irtam,lényege:
odáig avast+spyware doctor+zonealarm túzfal volt.Tökéletesen védett minden ellen,ha virust talált az avast mégis azt törölt,de csak a virust nem maga a fájlt,de az a kisebbik gondom,a másik gond az ami lényegesebb hogy a comnodo beengedi.Amikor avast+sp d.+zna.volt akkor lefutattam két online scannert is nod32ét és fsecureét és nulla ismétlem nulla kártecő és kémprogram volt a gépemen.Aztán gondoltam egyet leszedtem a 3 cuccot és egyet a comodot raktam fel.Ekkor csináltam vele több keresést is és nem talált semmit a gépen mit is talált volna.Utána mászkáltam itt ott oldalakon és lefutattam 2 nap múlva manuálisan a kersőjét és talált sok virust!Na ekkor elkezdtem gyanakodni miért lehet ez..rossz beállitások??áá nem..utánanéztem..minden alap és jól beállitva,szóval gyanakodásomként feltettem poénból a spyware doctort és talált rengeteg kémprogramot is!Na ekkor már nem stimmelt valami..És 1 hétig teszteltem és átenged igenis kémprogramot és virust a comodo sajnos.És tudom nincs 100 százalékos védelem de azért ez túlzás.pedig hidjétek el nem állitgattam nagyon semmit rajta,amit irtak róla azon hagytam alaptelepitési értéken.
na mialatt vitáztunk itt,lefutattam megint a keresőt manuálist,talált 2 db kártevőt..töröltettem a fájlt ugye..most megint lefutattam nulla kártevő,hurrá.Na eltelt 1 óra ezalatt mászkáltam crack meg külföldi holnapokon és megint lefutattam nemrég és megint talált 5 azaz 5 db kártevőt,ennyit erről..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest