Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
róland
veterán
DVD meg most egész jó áron van 16×-os Verbatim nyomtatható felületű. Én 330,- magyar forintért vettem és még Artisjus matrcica is volt a csomagolásán.
Szerk.: Most néztem meg, még ki se bontotta, tehát még mindig a csomagoláson figyel a matrica. Az árról pedig az előbb nyilatkoztam.
[Szerkesztve] -
<Adamsky>
nagyúr
A ''hagyományos nyomtató -> öntapadós matrica -> normál CD'' kombóról nincs tapasztalatom. (Erről majd nyilatkozzon olyan, akinek igen)
Van viszont CD nyomtatásra alkalmas nyomtatóm (Canon iP-4000). Ezzel szerintem hibátlan nyomatot lehet készíteni CD-re, és ha vm. ''alternatív'' forrásból sikerül beszerezned a nyomtatható lemezt, akkor az sem lesz drága.
A cimkézésről még annyit, hogy ha nem pontosan középre kerül, akkor tönkreteheti a meghajtót. -
-
<Adamsky>
nagyúr
Nekem még mindig nem kerek.

Most akkor papírra akarsz nyomtatni, és azt ráragasztani egy bármilyen CD/DVD-re, vagy pedig nyomtatható CD/DVD-re szeretnél közvetlenül nyomtatni.
Előbbi esetben ld. pilóta hsz.-e, utóbbi esetben bedig egy CD/DVD nyomtatására is alkalmas nyomtató kell neked. Pl. Canon iP-3000 (vagy nagyobb) -
Ptech
addikt
rövid ''i''-vel, mindenképp

-
tigriske
tag
-
tigriske
tag
Arra lennék kíváncsi,hogy mivel érdemes szitázatlan lemezre címkét nyomtatni, és hol lehet hozzájutni ilyen hardverhez?

Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB DarkFlash DK352 Plus 500W
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a második variáns lenne a nyerőbb.