Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
CHUWI HI10 TABLET
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladohardver
őstag
válasz
bladesks007
üzenetére
Szerintem durvagyorsan felejtsd el ennek a fsnak a hasznàlatàt linuxon. örülj, hogy müködik. Hasznàltam linuxon... és miutàn leszedtem és dobtam fel a win-t döglött ûgy le, hogy sekép se hang... szétszedtem beflasheltem a bioszt ràcsiptettem az eszközt vissza ment a bios... de semmi... aksi ki be semmi...!!!
valamelyik tag elhozta hozzàm a halott tabletjét, fel tudtam tàmasztani, vissza raktam rà a win-t... és utàna valami rejtéj mi történt végleg beadta a kulcsot... Ezek a tabletek nagyon skeccsiii... hasznàld ami rajta van, és ne bootolj live linuxot se... ha nem akarsz magadnak gebaszt... -
eladohardver
őstag
válasz
bekes.andras
üzenetére
Nem igazán van ötletem... Hacsak nincs biztonsági mentésed az összes particióról.... Akkor amit fentebb írtam... -
eladohardver
őstag
válasz
bekes.andras
üzenetére
Csak szeretnéd...
Azt írtad "de amióta megnéztem rajta a ChromeOS Flex-t, "
Ez azt jelenti hogy feltepítetted Ugye?
Mert ha igen, akkor ennyi..
Linuxal be tudsz lépni fájljaidat lementeni androidról... és windózról... és utána kezdheted vissza... feltelpíteni a leírásnak megfelelően... csak találd meg a megfelelő leírást... -
eladohardver
őstag
válasz
bekes.andras
üzenetére
Gondolom ez az
De! Nekem lövésem sincs neked ez jó e....
Szerintem információt találsz az első hozzászólásban is... -
eladohardver
őstag
válasz
bekes.andras
üzenetére
Előlről kell kezdeni feldobni a Win-t utána az androidot... CHUWI fórumon le van írva a menete...
Ha adatokat akarsz menteni esetleg egy LIVE linux segíthet. -
eladohardver
őstag
válasz
viktorhu
üzenetére
Melyik tabletről van szó? Pro plus?
Sorrend: megkeres a tabletedhez való gyári win telepítőt a chuwi fórumon... Megkeres utasitasokat hogy tedd fel, mi kell hozzá stb. Utána ki ment az összes driver, és az aktivalashoz szükséges fájlokat, utána egy asztalin be lehet integrálni a legfrisebb w10 telepítőbe a drivereket stb.kilua kérjed tableted chuwi fórumában tableted serialjával, lehet majd azt mondják írj a support mail címükre... Talán azt is megtalálod a fórumban... Asszem így a win-t is újra kell dobnod....
-
eladohardver
őstag
hi10 plus Ghost Spectre Superlite 21H1 csak annyi h bele integráltam a gyári drivereket, illetve quick CPU autómatán betölt rendszerindításnál Balanced profllal.
Minden röccenés mentes Pl youtube 1080p röccenés mentes illetve megeszi a 720p 60fps youtube videokat is. -
eladohardver
őstag
válasz
sMogyi86
üzenetére
Ebben a topicban kérjél az admintól (manonegra222) biost, leírod szépen hogy milyen vasad van v300 akármi plusz a sérial számod megadod és adja amilye van...
Ha nemjó valami addig jársz a nyakára míg nem talál olyat amivel flottul megy minden...
Írd le neki, hogy neked single boot verziód van... vagy keress olyan topicot... Am szvsz mindegy lehet De említsd!!! -
eladohardver
őstag
Netán valaki próbálta 8.1-et? Kb 3 driver nem működik... a legfontosabb a touch pl
Valakinél megoldás?
-
eladohardver
őstag
válasz
Tityahome
üzenetére
Integrálom az összes drivert a win telepítőbe... Akár Sima Hi10, akár pro akár Plus driverit.
Mivel nekem plus van így csak azzal van meg a telepítő...Gondolom nem minden ugyanaz.
Gyakorlatilag ugyan olyan telepítőt elkészítem mint amit a gyártó felpakol .... ami feltelepül android mellé... Mondjuk magamnak ezt a részét kihagytam nem raktam be a gyártó scriptjét... mert hogy asztalin is ugyanezt a rendszert akarom használni.... Jóval kevesebb memóriát zabál nem veszi el a proci időt pl a defender... meg a többi szemét app amit leszedne windows store-ból.
-
eladohardver
őstag
válasz
Necronom
üzenetére
Nem tudja kiválltani... Photoshop 2020 Stylus-pen-el. Ezen dolgoztam/teszteltem az utóbbi időben, hogy legyaluljam az összes felesleges Win10-ben található bloatware-t. Eltávolít tűzfal defender Windows update és az összes olyan funkciót ami kommunikál windoz szervereivel, hogy épp most mit is csinálsz. (telemetria). Be frissítve kb4541335 frissítésig. Hi10 Plus-ra csináltam, ha valakit érdekel a dolog kérésre tudok olyan telepítőt csinálni amin másik tablet driverei vannak be integrálva. F7-el települ

kb 9gb helyet foglal, feltelepülve. -
eladohardver
őstag
Hi10 plus (Z8350) 1809 Angol, és magyar, Home és pro telepítők. (Illetve 1909 Pro)Pro verziót telepítés után nem árt beírni egy érvényes serialt. Később jön egy kiherélt válltozat...
Ezek gyakorlatilag ugyanazt tudják mint a gyári telepítők, driverek integrálva. felmegy az android mellé stb... illetve annyi különbség, hogy néhány driver frissítve van pl Realtek audio driver, Intel HD graphic driver... meg passz, már nem emlékszem miket frissítettem talán Wifi driver...
-
eladohardver
őstag
válasz
sMogyi86
üzenetére
Újra kell pattintani a windowst pendrive-ról.. az összes tableteden lévő adatnak annyi.
(#2199) makoss
makoss
addikt
Üdv!
Nem tudja valaki, hogy belső tárat nem lehet a HI10-ben cserélni 60 GB-tól nagyobbra?Mintha valaki írta volna régebben a topicban hogy valaki szaki valami samsung eszköznek memória kártyáját forrasztotta át és azóta faszányos.
Ha továbbra is a windows frissítés miatt kérdezgeted akkor jobban jársz ha csinálsz egy új 1909 w10 telepítőt és úgy telepíted fel... Rengeteg bosszúságot és időt lehet vele megspórolni.
[Tutorial] How to compile an install file of the latest build of Windows 10 -
eladohardver
őstag
válasz
mobilizmo
üzenetére
Közben elöjőtt ez a se kép se hang dolog is. Amire elég meredek megoldásokat találtak a srácok... Rövidre zár aksi kábel... Hátha az is helyre rakja ha tökig lemerítem az aksit...
-
eladohardver
őstag
válasz
mobilizmo
üzenetére
Ez a széria száma: cwi1515 Q64G42160502534
Windows (Z8350):
Dualboot Chuwi Hi10 Windows for 1611 Download Ezt feldobtam rá...Hátőőő random lekapcsol egyrészt... másrészt ez a vas z8300-as
csináltam egy 1809 telepítőt a driverekkel az a chuwi logónál megállt és végtelenbe pörgeti a kört... miután felmásolta a pendriveról a dolgokat és ugye újraindult...
Valakinél esetleg egy régebbi telepítő hozzá? Régebbi driverekkel ami ehez a z8300 al műxik? Chuwi fórumon nem találtam, illetve olyan linket ahol régebbi verziójú illetve z8300 hoz kérte valaki a telepítőt... de az meg döglött link

Most what?
-
eladohardver
őstag
válasz
lacentos
üzenetére
Fentebb leírtam ahogy tudtam, hogy hogyan kell telepítőt készíteni... olvass vissza...
Ha hi10 plus-od van akkor be is van linkelve...
Ha nem akkor is érdemes lenne megcsinálni a telepítőt és úgy feldobni a 1809 windows-t mert rentgeteg időt spórol vele az ember, mert nagyon hosszú idő míg befrissíti az alap win-t amit a kínyaliak szolgáltatnak ezekhez a tabletekhez...
Telepítéshez segítséget összefoglalóban találsz...Ha már jelszót kér... akkor vszeg már meg is oldódott a problémád ... lehet a touchscreennel kéne beírni a jelszót... ott biztos nincs olyan gebasz hogy mondjuk átváltott angol kiosztásra.
-
eladohardver
őstag
válasz
Tityahome
üzenetére
Z8300/Z8350? meg ugye van vagy 4 féle win serialok szerint a letöltéseknél
... kicsit fura... mindegyik verziót nem akarom megcsinálni
bocsi!Aki akarja annak itt van a tutorial, legfrissebb telepítő létrehozása.
Megfelelő driver zip leszed kicsomagol x:meghajtó 2 mappába
Tabletről ezt a 3 mappa lementése:
C:\Recovery
C:\Windows\Panther
C:\Windows\OEMKimásol az instal.wim-et a windows iso-ból(Sources mappa), majd átnevez install.esd-re.
Létrehoz x:meghajtó 1 mappát
Lecsekkol melyik a windows home:
Dism /Get-WimInfo /WimFile:X:\install.esd
Megfelelő kicsomagolása:
DISM /Export-Image /SourceImageFile:X:\install.esd /SourceIndex:6 /DestinationImageFile:X:\install.wim /compress:fast
Install.wim mountolása 1 mappába:
Dism /Mount-Wim /index:1 /WimFile:X:\install.wim /MountDir:X:\1
Becopyzod az 1-es mappába a három mappát
X:\1\Recovery
X:\1\Windows\OEM
X:\1\Windows\PantherDriverek hozzáadása:
DISM /image:X:\1 /Add-Driver /driver:X:\2 /recurse /ForceUnsigned
Végül install wim elmentése.
Dism /Unmount-Wim /MountDir:X:\1 /Commit
Utána amit eredetileg te telepítőd a saját kis tabletkádhoz megfelelő telepítődnél felül kell írni az install.wim-et oszt csókolom!
De persze ez angolul ott van.
-
eladohardver
őstag
válasz
eladohardver
üzenetére
Hi10 plus (Z8350) 1809 Angol, és magyar, Home és pro telepítők. Pro verziót telepítés után nem árt beírni egy érvényes serialt.
-
eladohardver
őstag
válasz
eladohardver
üzenetére
Panther, és OEM mappát gyökérkönyvtárba rakja át kell helyezni Windows-mappába. Amúgy nem látom jelentőségét

-
eladohardver
őstag
Üdv! Hátha valakinek kellhet: Hi10 Plus (Z8350) hez 1803 Windows 10 telepítő.
-
eladohardver
őstag
Üdv! megest! Esetleg valaki használja a hipen h2-t? Hi10 plus-al legújabb w10 frissítéssel kb használhatatlanná válik... egyenes vonal helyett pontokat húz. Másnál ez a jelenség?

-
eladohardver
őstag
Hali! -Telepítsük a TWRP-t: fastboot flash recovery recovery-twrp3020-cht_cr_mrd_w-Hi10Pro.img <ENTER>
Nálam utána valami partíciós problémára hivatkozik és nem telepíti
OEM unlock előtte meg volt..8350
hi10 pluswhat now

-
eladohardver
őstag
válasz
Necronom
üzenetére
12.5 gb helyem van belakva, naprakészre frissítve. 1709b
Ha valami gikszer restart fagyás akármi ajánlom az egész w10 pendrive-ról való újra telepítését...
!!!NEM BEJELENTKEZNI!!!!!! (nehogy valami régi beállítást vissza szinkronizáljon, amitől csinálja ezeket)
Feldobni a windóz 10 upgrade assistant.... összes frissítést naprakészre, majd utána be jelentkezni a Microsoft fiókba.
Nálam is furcsaságokat csinált mikor bejelentkezve/belakva próbáltam frissítgetni.
Tiszta telepítés köll! Oszt jó lesz minden.
Csak ez idő....
A másik megoldás saját telepítőt kell csinálni Csubakka fórumon ez is le van írva valahol csak túrni kell.
-
eladohardver
őstag
-
eladohardver
őstag
válasz
mazsibá
üzenetére
Autómatán be frissíti wu ... Erre a verzióra...Nálam gondot okoz ez a driver verzió... El nem dobja a wifi kapcsolatot, ellenben eleve max 10 mb/s fel/le sebesség... És néha nincs net... 😥 összes többi eszköz stabil ugyanazon wifin...
Eszközkezelőben roll back driver .... 04.29 verziójú hibátlanul működik....
-
eladohardver
őstag
-
eladohardver
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
ha van root a megfelelő apk al lehet ntfs-t is használni

-
eladohardver
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
ez ilyen...

Update lassú...
-
eladohardver
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
tud!
Fel lehet díszíteni mint karácsonyfát...
Pendrive, egér, billentyűzet, külső hdd, gamepad egyszerre... -
eladohardver
őstag
válasz
eladohardver
üzenetére
Csak úgy volt hajlandó települni... már a 1703-is... ha nem jelentkeztem be nem szedtem le semmi win updatet... friss telepítéssel... am a telepítés folyton megállt...

Csak sikerált.. -
eladohardver
őstag
Chuwi fórumon úgy gondolom minden le van írva...
-
eladohardver
őstag
Ha netán kell valakinek h3-toll hi12-vagy hi13-hoz nálam lapul egy...
-
eladohardver
őstag
Esetleg valakinek ötlete ez miért lehet? Biosban mi lehet elállítva?
-
eladohardver
őstag
válasz
Szotino
üzenetére
Videó a témában... hogy meg értsd... Több féle stylus-t árul chuwi......
-
eladohardver
őstag
Észrevétel! Ha valakinek gondja vala a töltéssel... és hasonlókat művel a külső eszköz USB-C hub otg akármi rákötésénél... ajánlom az USB-C csatlakozóból az eszköz nyakánál éles pengéjű késsel való lemetszését... Valahogy ezt a kínyaliak mélyebbre rakták pár milivel mint kéne... Katt!
-
eladohardver
őstag
válasz
eladohardver
üzenetére
és mégis
Köszön! remél téneg ennyi és nem kuta, hanem cilke...

-
eladohardver
őstag
Egy ideje meg van hi10 plus... van egy olyan nyűgöm, hogy ha le rakom a tabletet kinyomom képernyőt kb 2 perc után fogja magát, oszt kikapcsol... így azért nehéz dolgozni... néha random magától bekapcsol.... valamilyen ötlet?
külső merevlemezt folyton eldobálja... -
eladohardver
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- Szép állapotú Apple iPad Pro 3 gen 256GB, 92% akku, 12 hónap garancia!
- iPad Pro 13" M4 256GB Wifi + Magic Keyboard
- iPad 11 (A16) 128GB Cellular Újszerű/2026.111.13.Apple Gar./Akku 100%/p4855
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem igazán van ötletem... Hacsak nincs biztonsági mentésed az összes particióról.... Akkor amit fentebb írtam...