Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- potyautas: Aktiviti
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Megvettem ezt és semmi baj nem volt vele. Eddig. 100%-os CPU használatot produkál a legutóbbi frissítés óta a Linux virtual archvm folyamat. Utána olvasva nem vagyok egyedül és elvileg indítás után limitálva van ez a folyamat 20 vagy 25%-ra de amint megnyitsz egy appot ez a limitáció eltűnik. Na most én ebből semmit nem érzékelek, sőt mintha fordítva lenne, ha hagyom kb. 5 perc után már "csak" 30%-os a CPU használat úgy hogy semmit nem nyitottam meg vagy indítottam el. Egy vicc ez gyerekek. Nem értem, hogy miért engedélyezett a Chrome OS egy ilyen procin hivatalosan ha gyenge hozzá. Ha erősebb gép kell akkor veszek egy használt thinkpad-ot és arra akármilyen Linuxot is telepíthetek. Pont azért vettem chromebook-ot mert csak böngészésre kell és ott se sok megnyitott lappal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Szólánc.
- VGA kibeszélő offtopik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Napelem
- Arc Raiders
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest