- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
nem lehettek ennyire LOLok
a házzal semi baj ventik 1000Ft darab áron kaphatok halkak és jok mérhető ford számmal
360as tápos mizéria is LOL nekem az adatomban lévő configot vitte egy 350W-s CT táp +3db 80gigás vinyóval raid nemtom hányba... ennyit erröl( abban igazadvan hogy egy SLI 6600GT, A64+ 3800 konfighoz kevés de akinek olyan konfja van evgyen jovv tápot)
Dragon ház ( nekem egy ANtec Plus wiew van ez ugyan az mint a CT ) tökéletesen elégedett vagyok vele 24fokos az alaplapom jelenleg elöl egy 12cm-es venti van hátul 1db YStech oldalt 1 és a vinyó elött 1... 40fokos a proci ami szerintem nem rossz
én is ugy vettem a házam ocsoé hogy ajto levolt törve de viszaragasztottam és 1éve igy megy
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest