- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
Aktív témák
-
Tido
aktív tag
válasz
upc on-line #18606 üzenetére
Kedves UPC!
Azzal szerintem legtöbben itt tisztába vannak, hogy mire lehet váltani, inkább azzal van a gondunk, hogyha már NINCS hűségidőnk, mi miért nem köthetjük meg az azonos csomagra a hűségnyilatkozatot. Miért kell a legtöbb embernek facebook -> telefon -> akkor lemondom -> UPCtől jön a jó ajánlat irányvonalat követni? Szerintem egyszerűbb lenne a fórumosoknak vmi kuponkódot kiadni, hogyha lejárt a hűségideje ugyanazt a csomagot újraköthesse
Meg inkább az a zavaró hogy a közleményben az volt, hogy lehetőséget biztosítanak a régi előfizetőknek a kedvezmény igénybevételére, míg a valóságban itt a fórumon nem ezt tapasztaljuk.Tisztelettel egy olyan elégedett ügyfél aki régi előfizetőjük, és a kedvezményekkel újabb két évig az is marad.
-
jerry311
nagyúr
válasz
upc on-line #18606 üzenetére
Tehat tovabbra is marad a "le szeretnem mondani" cimu szinjatek, ha ertelmes kedvezmenyeket akar az ember, foleg huseges elofizetokent, de meg igy sem annyira ertekes, mint egy uj elofizeto.
Van egy tippem, hogy az ev vegi bonusz merteket legjobban az uj elofizetok szama noveli, ezert is vannak le....va a regiek ilyen nagy mertekben. -
SkyLaci
őstag
válasz
upc on-line #17408 üzenetére
Az utóbbi pár hétben többször volt nálunk (váchartyán) olyan hogy órákig vagy akár egy egész napon keresztül nem volt internet és tv szolgáltatás, ennek lehet tudni az okát?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
upc on-line #17408 üzenetére
Igazán köszönöm, de a modemet végül elhoztuk a postáról, én pedig megtettem a panaszt a megfelelő helyen, innentől ez már a Posta dolga. Még egyszer köszönöm a hozzászólást, további szép napot.
-
TeeJay
félisten
válasz
upc on-line #17277 üzenetére
köszönöm azóta már írtam ügyfélszolgálatra levelet és megjavították az e-mail fiókot
a modemet meg gondoltam félreteszem vész esetére -
TeeJay
félisten
válasz
upc on-line #17260 üzenetére
akkor viszont miért nem emeli UPC mondjuk 1TB-ra a határt és utána jöjjön mail
mondjuk mivel nekem nem működik az UPC mail így küldhetik bátran úgysem kapom meg
1,1TB volt eddig a havi rekordom de nem tapasztaltam még semmiféle lassítást pedig 2005 óta előfizetők vagyunk. igaz lehet az is közre játszik hogy a Kinizsi utcai központtól pár utcára lakom és vicces lenne ha itt gyenge lenne a hálózat -
Belba
őstag
válasz
upc on-line #17260 üzenetére
Én a magam részéről abszolút elégedett vagyok :
FB60-on, 3 db géppel (fiam online játszik, lányom youtube-ozik, én dolgozom)...
Én a modemtől és a switchtől 18-20 méterre vagyok (kábellel), azért ez nem rossz...
-
hun005a
tag
válasz
upc on-line #16546 üzenetére
Milyen elérhetőségeimmel?
A rendelésnél meg lett adva a címem is mivel cím nélkül nem lehet rendelni.
Küldje a cég a modemet postán és kész.
Könyörgöm tényleg ilyen fafejű ott mindenki!
De egyébként ezt is jeleztem a múlt héten emailben. -
Adler
aktív tag
válasz
upc on-line #15915 üzenetére
Köszönöm szépen a választ. Már be is állítottam, ahogy szeretném.
Még egyszer köszönöm.
-
válasz
upc on-line #15790 üzenetére
Sziasztok,
Kb. 2-3 napja a következő hibát tapasztalom az UPC SMTP szerver működésével kapcsolatban: //smtp.upcmail.hu//
Freemailes címre elküldött levélre 2 nap után a következő válasz jön vissza.
Your message was not delivered within 2 days and 0 hours.
Host freemail.hu is not responding.The following recipients did not receive this message:
<xxxxxx@freemail.hu>
Please reply to <Postmaster@chello.at>
if you feel this message to be in error.-Ugyanerről az email kliensről a gmailre küldött leveleket azonnal megkapja a címzett.
-A címzett freemailes fiókja is működik, mert másoktól megkapja a leveleket. -
upc on-line
tag
válasz
upc on-line #15789 üzenetére
Kedves Ringman,
a forgalommérő oldalon az upcmail.hu-s mail címeddel és az ahhoz tartozó jelszóval tudsz belépni, szerződéskötéskor ezt az adatösszefoglaló lapon kaptad meg. Ha nem sikerülne így se, hívhatod segítségért a 1221-et vagy írhatsz nekünk a upconline@upc.hu címre. -
Brogyi
őstag
válasz
upc on-line #15270 üzenetére
Adler kolléga fényképét látva egyre mérgesebb vagyok. Túl nagy a kontraszt.Gyakorlatilag ua. fizetem , és nézd mit adtok.
Ez már a második modem.Innentől már nagyon gyanús a ti hardware-tek.Szeretném tudni mi a véleményed ,és megmagyaráznád a fényképen látottakat.Végül sokkal jobban örülnék ha megoldódna a probléma.Köszi. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
upc on-line #15238 üzenetére
Tisztelt UPC on-line!
Kisebb csomagra módosításra semmilyen lehetőség nincs?
Fiber60-as netem van 8360ft/hó-ért, a hűségem lejárt, és fiber50-re szeretnék váltani hűséggel. -
JEEMBO
aktív tag
válasz
upc on-line #15238 üzenetére
Tisztelt UPC on-line!
Akkor a http://www.upc.hu/pdf/internet-listaarak.pdf szerinti 10400Ft belépési díj + 5000Ft FP10 havidíjat kellene számolnom?
-
JEEMBO
aktív tag
válasz
upc on-line #15233 üzenetére
Tisztelt UPC on-line!
Igényelhető (lesz) pl. a FiberNetben csalódott, már bekötött kábellal rendelkező, volt FiberNetes előfizetők részére internet próbahónap?
Köszönöm! -
jerry311
nagyúr
válasz
upc on-line #15233 üzenetére
hahaha.
Kíváncsi leszek a végeredményre.
Mondjuk ennek úgy kell(ene) működnie, hogy a csodálatos CCSS-ben és a HD-s rendszerekben is látható előzmények alapján az ügyfélszolga elkezd gyanakodni és saját magától továbbítja alaposabb kivizsgálásra a kedves ügyfél hibáját.Kellemes meglepetés lehet, hogy egy szolgáltató online is jelen van és az ügyfél panaszos hozzászólására reagálva próbál segíteni, de idáig nem kellene eljutnia egy ügynek.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
upc on-line #14937 üzenetére
Köszi a kiigazítást, ezt több híroldal is benézte, de mindenképpen félreérthetően írták. Jelenleg digitális TVm és FB30-as netem van, hűségidő lejárt, a "rendes" árat fizetem. Amennyiben FB50-re szeretnék váltani, milyen árat kell érte majd fizetnem?
-
HofiZoli
senior tag
válasz
upc on-line #14842 üzenetére
Tulajdonképpen akkor megegyezik a lakossági előfizetésekkel, csak nincs adatmennyiség korlát? Mennyivel is drágább, és rendelheti magánszemély?
-
HofiZoli
senior tag
válasz
upc on-line #14840 üzenetére
Ha jól értettem, van Business és Business+ csomag. Mi a különbség a 2 között? (ha van persze)
Választ előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest