- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
De ennek a fórumnak a nagy előnye, hogy összetart, barátokat ad, új ismerősökett,tábort, ... ugye...

Sok olyan ember van itt akikre szinte minden szempontból felnézek.
Szakmailag mindenképp.
Sokat tanulok tőlük abban is, hogy hogyan kell megélni a hétköznapokat, kommunikálni, esetleges feszült, problémás helyzeteket rendezni, kikerülni. (jó)Pár morális hibámat itt vettem észre.
Telefonos segítségnyújtásban ilyen nincs. -
rii
nagyúr
Ne haragudj, de meg kell mondjam, hogy az adatiadnál lévő honlapot nézegettem, és a legalsó sor számomra nagyon kontrasztos: webmester. (szerk.: a Magunkról link alatt .... )
Ez az oldal olyan szinten primitív, hogy a mester szót el kellene hagyni.
Egy ovodás összerakja notepaddal.
Nem tudom ki készítette, de Te neved szerepel az alján, azért írom ezt most neked.
Mostanában rengeteg profi site-ot nézegettem. De csak szerényen annyi ált alattuk: site by: .....
Amőgy nagyon becsülöm benned az őszinte segítségnyújtást, ami a mai világból teljesen kiveszett. De ezt ma már azok sem becsülik, akik felé irányul.
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
''..............Egyébként szerintem a moderátor olyan mint a színész. Közszereplő. Így több támadásnak van kitéve. Így és ezt vállaltátok amikor elfogadtátok a feladatot. Természetesen ez nem jelenti az általad ecsetelt telefon jogosságát, a hívó agresszivitását.................''
Örülhetnél, hogy vannak .... nélkülük elöntené az egész fórumot a trágyalé.
Te felvállalnád, hogy egész nap eszement topicocat olvasgassál - mert kötelező elolvasnod, különben nem tudod mi folyik benne- és gyomlálnád ki a gazt, és terelnéd folyton helyes irányba, mindezt úúúúúgy, hogy a hatalalom, és ami vele jár, a tisztesség, ne vegye el az eszedet? Mert az ember, ha nem hatalomra van teremtve, de megkapja a lehetőséget, rosszul él vele.
Szerencsére itt a PH-n nincs ilyen. Örülhenél neki!
Láttam már OP-ot magán kívül bannonlagatni a DC-n.
Amúgy meg Kalandornak igaza van.
Telefonon zavarni ilyen baromság miatt, én is leordítottam volna a haját.
nem vagyok beépített ügynök, csak látom azt amit Te nem .....
szerk.: tag
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
Az ilyen beszólásokat, hogy gyakorlatban és korban is van köztünk különbség úgy bírom.

Honnan veszed ezt ilyen nagy magabiztossággal egy másik emberről akiről semmit nem tudsz, csak néhány hozzászólását olvastad itt a fórumon?
Kardoskodsz egy olyan dolog mellett ami már régen létezik. (irc-en)
Sőt mondok jobbat még totyikja is van, amiben le van írva, hogyan lehet elérni, valamint a szükséges programok is amikkel el lehet érni.
Legyen elég ennyi, ne legyen már játékoldal a PH!-ból az uw.hu-s és stb oldalakhoz hasonlóan. Ez nem egy kissrác weboldala, hanem komoly szakmai fórum. (ahol azért a megfelelő helyen lehet ökörködni is és egyéb dolgokról társalogni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen széket vegyek?
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Futás, futópályák
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
- Steelseries Arctis Gamebuds (Playstation) Gamer vezeték nélküli fülhallgató
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok