- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
A Chakra OS megszűnt, tegnap jött a hivatalos hír. Hogy a jövőben látjuk-e még, azt nem tudni. Szép volt, de nincs tovább. Most a hozzá legközelebbi disztró az a Manjaro KDE...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------v
ChakraOS - korábban Chakra Project - asztali Linux disztribúcióval kapcsolatos alapvető információk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Csak röviden, mert melózok, nem is válaszolok mindenre, majd este.
VGA: indítsd zárt driverekkel a telepítőt, ez a legegyszerűbb. Ha később akarod a zárt drivert, akkor kövesd a vikijüket.
Chrome: GTK-s progik nincsenek alapból engedélyezve, mert a Chakra teljesen QT-s disztró. Olvass kicsit vissza, írtam mit kell csinálni a filesystem extra csomaggal.
-
Újra megpróbáltam és azt tapasztaltam, hog végigmegy az install, de azt mondja, hogy basic módba állította a meghajtót, és futtassam az aticonfig-ot vagy desktop-ról az AMD CCC:LE -t. Ez utóbbi nem tudom, hogy micsoda, nem találtam sehol.
Az aticonfig műxik, este több időm lesz beállítani.
Bár, nem tudom, hogy ez az install végi kiírás minden esetben megtörténik, vagy csak a hiba miatt írta ezt ki (basic mód).Annyi biztosan változott a tegnapi install próbálkozás óta, hogy most nagyon erősen scrollozik minden ablak, amikor arrébb teszem, vagy egy weblap, amikor görgetem.
Mint a régi Win98-as időkben, amikor a gyári Standard SVGA driverrel ment egy GeForce.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest