- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Chakra OS megszűnt, tegnap jött a hivatalos hír. Hogy a jövőben látjuk-e még, azt nem tudni. Szép volt, de nincs tovább. Most a hozzá legközelebbi disztró az a Manjaro KDE...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------v
ChakraOS - korábban Chakra Project - asztali Linux disztribúcióval kapcsolatos alapvető információk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CPT.Pirk #828 üzenetére
Elindítottam zárt telepítővel az installert, és végig is ment, de az első boot nem történt meg, kurzos a bl felső sarokban fovevör...
Az installation.log-ban próbálok turkálni, de atom hosszú, és mivel nem tudom mire kell keresni, nem mond túl sokat.
A nyílt és a zárt driveres verzió között mennyi a különbség? Gondolom, nem csak a VGA driver a differencia...mod: Elolvastam a váltás módját a wikiben, de ott elakadok, hogy sudo pacman -Syu, mert recovery módban nincs netem, máshogy meg nem indul a gép.
Megpróbáltam úgyis, hogy ezt a lépést kihagyom. Ilyenkor azt mondja, hogy nem találja sem a catalyst-ot sem a catalyst-utils-t. Illetve a xorg.conf is tök üres, vagyis nem is létezik, csak egy xorg.conf.d nevű üres file.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- iPhone Air 256GB Égkék 3 ÉV kiterjesztett garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest