Hirdetés
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
-
LOGOUT
A Chakra OS megszűnt, tegnap jött a hivatalos hír. Hogy a jövőben látjuk-e még, azt nem tudni. Szép volt, de nincs tovább. Most a hozzá legközelebbi disztró az a Manjaro KDE...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------v
ChakraOS - korábban Chakra Project - asztali Linux disztribúcióval kapcsolatos alapvető információk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shatterstar
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #439 üzenetére
Jah az Ubiról itt PH-n én is csak rosszat olvastam eddig,viszont van egy ismerősöm aki totál meg van elégedve vele. Nem tudom mi a helyzet azzal a disztróval mindenesetre véleményem szerint addig nem írom le míg ki nem próbáltam.
Jut eszembe flash: Csak firefox-ot használok pont a flash támogatottsága miatt. Hiába írtam be a terminálba a parancsot sajnos az sem lett 100%-osA rekonq abszolút nem hajlandó elindítani a flash alapú vidiket a chrome meg élvezhetetlen szemcsés pixeles felbontással tolja. Szóval a tűzróka az egyetlen épkézláb böngésző amit használni tudok!
Szerk:T60-as noteszon is fut a Chakra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Call of Duty: Black Ops 7
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3601, 97% Akkumulátor
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest