- Balázs2: Gmail
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Minap olvastam, hogy az USA nem hagy orosz (sic!) és kínai alkatrészeket beépíteni a kocsikba, merthogy mit művelhetnek vele, amit nyilván csak nekik szabad.
ABS, ASR oké, ha egy erős kocsit vezet a ember, a biztonság kedvéért, mert lehet, h 9/10 jól adagolom a féket/gázt, de ne szívjak (és más se), ha az 1/10 jönne be), a többi mind csak a szar hardver elfedésére szolgál.
No meg a vezető figyelmének elterelésére, arra viszont tökéletesek.
A másik, hogy régen nem akartam Alfa GT-t, mert milyen nagy (no meg fronthajtás), a minap meg nézem, milyen cuki, lapos sportkocsi áll ott a böszme batárok közt a távolban, hát közelebb érve nem egy Alfa GT lett?Szinte el sem hiszem, mekkora egy Countach, amely azért autó a javából.
dokanin: Volt Predatorom, Inteles, frankó gép volt (i5, GTX970), külső monitoron játszottam 1440p-ben magas grafikán kb. minden játékkal évekig. 6 és fél évesen még jó áron eladtam. Kutya baja nem volt, csak az akku csökkent fél órásra. Anno fele annyi fizetésből, mint a mostani, meg tudtam venni, a mostaniból meg 2* annyit kéne dolgozni egy hasonló kategóriájú laptopért, szóval nálam a laptop majd egy szép, nagy bőrönd lesz, amelybe bepakolom az asztali cuccot, ha utazom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd v
- IdeaPad S145-14IWL 14" HD i5-8265U GeForce MX110 12GB 512GB NVMe gar
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest