Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- doc: Regisztrált 2003-02-27 10:12, azaz 7303 napja - nagyúr
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poctar
senior tag
Hello!
Érdeklődnék, hogy mennyi a 2.8-as feszkó felvétele?

Este egy kicsit húzgáltam és 205Fsb/400memó mellett kikapcsolat a gépem (proc feszkó 1.575 volt). Azóta nem bírom bekapcsolni.

Van rá esély, hogy valami behalt benne vagy csak a védelem nem engeddi elindítani a gépet? 

A gép konfigom: AsusP4c800 Deluxe, 2.8 Celeron D, 512 Samsung memó, GF4 ti4400 (Asus), stb...
Szóval egy kicsit parázok, hogy mi van. Totál szétszedtem a gépet. Így hátha holnapra beindul. Nagyon remélem, mert különben a kőkorszakban leszek.
Egyébként stabilon 185/333-ment a gép. Így a 3DMark2001SE-ben 17400-at értem el.
Egyszer elindullt 200/400-on (4.2Ghz), de itt is meghalt egy kis idő után. A 205-re azért vállalkoztam mert a volt 2.4-es prockóm még ment, bár 266-os memó mellett (most sikerült 400 hagynom).
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Yettel topik
- Házi hangfal építés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Tesla topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Apple Airpad 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest