- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
L@cEE***
csendes tag
de van f1 már nyomtam továbbot az új procival és winben minden ok, de azért nem árt ha újratelepítem mert nekem azt mondták hogy az xp hardverfüggő. Na szóval az volt a probléma a biossal hogy ha bementem akkor ha menteni akarom a változásokat nem reagált. semmire még vissza se lehetett vonni a mentés parancsot, kinvolt az ablak hogy menteni akarom e az adatokat és onnantól kész, nem reagál a bios. de aztán egy winflash programot letöltöttem a DFI.com-ról és a legújabb bios frissítést. nyomtam a winflashben egy update bios-t és rátallóztam a legújabb frissítésre. Végzett vele jöhetett a gép restart és bementem a bios-ba az új procival és már tudtam menteni. (próbáltam régebbi frissítéseket is) pl aminél az volt hogy: Description: To enhance the support for Celeron D CPU at FSB533 with 0.09-Micro technology.
de ezekkel sem működött azt gondoltam talán a legfrissebb(Description: Updated CPU-ID of Celeron D CPU on ''D0'' and ''E0'' stepping.) segít. (azért gondoltam mert nekem ez még sok hogy D0 meg E0 na meg angolul amit nem nagyon kenek
és ezzel már tökéletesen működik a gép, már olyan dolgakat is kiír hogy pl: nincs bedugva egy kábel
. szóval happy mert működik a bios úgy mint a régi procival

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Parkside szerszám kibeszélő
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motoros topic
- Spórolós topik
- Le Mans Ultimate
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 16GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és ezzel már tökéletesen működik a gép, már olyan dolgakat is kiír hogy pl: nincs bedugva egy kábel
. szóval happy mert működik a bios úgy mint a régi procival