Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- potyautas: Idővándor
Aktív témák
-
Den
veterán
Szerintem ez a hozzászólás dolog túl van lihegve, az aktív fórumozók elenyésző része csak akinek a fölösleges hozzászólásaival baj van, és azok nagy része sem kimondottan hozzászólásszám növelés miatt csinálja, csak egyszerűen chat-en ''szocializálódott'', megszokta ha valami az eszébe jut már postolja is, nem gondolja végig mit akar mondani, 2, 3 hozzászólást is nyom egymás után épp ahogy még eszébe jut valami. De úgy látom az utóbbi időbe visszaszorult a topicok szétoffolása, az értelmetlen topicok nyitása, szóval nem érzem olyan vészesnek a dolgot.
-
Den
veterán
Szerintem ne te döntsd el kinek érdemes regisztrálnia, egy hozzászólásában több mondanivaló van mint amit eddig tőled láttam.
Nagyon tévedsz ha azt hiszed hogy a fáradtgőz topicokban mindenki olyan hülyeséget ír amit akar. Erre vannak más fórumok a neten. Egy fáradtgőz topicban sem illik offolni csak módjával.
Aktív témák
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- AeroCool Saturn 12F ARGB Pro 3db 120mm rendszer hűtő + 3 db jár hozzá+2 távirányitó +még 1 vezérlö
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest