Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
rii
nagyúr
én kimondottan nem akartam östag lenni ...... és godlike! sem akarok lenni ... de ez van ... igyekszek minél kevesebbet OFFolni ...... de a ... HAJH ... a társasági élet .... az bezony OFFból áll ... és itt az van .... társaság ...
/OFF
hajrá geddata.... hajrá geddata.... hajrá geddata....
/ON -
peltar
tag
Hát ezért a hozzászólásért kár volt regisztrálnod magad. :(
Abban mondjuk igazad van, hogy ha valami szakmai topicban vagy akkor ne Off-olj, viszont a Fáradt gőzben szvsz mindenki olyan hülyeséget ír, amilyet csak akar.
A helyesírást meg tényleg hagyjuk, mert a tiedben is van elég durva hiba.
Húú, de gonosz voltam, még magam is megijedtem.
-
WN31RD
addikt
Építő jellegű javaslat: Szünjenek meg a PH! rangok, és csak a személyes adatlap lekérésével lehessen megtudni, hogy kinek hány hozzászólása volt eddig, és akkor is csak egy szám legyen látható, ne pedig valamilyen rangjelzés.
Szerintem ez lényegesen csökkentené a problémát, bár korántsem oldaná meg teljesen.
Aktív témák
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest