Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keksz
senior tag
ertem, koszi az infokat
es total 1et ertek azzal hogyha vmi normalis aron lenne kaphato v ha felnonenek a berek az arakhoz akkor nem azt neznem h mit tudok afa nelkul megvenni, es mi az amit feketen
mert pl afaval megveszek vmit, es tonkre megy akkor addig fogjak rad a dolgot mig total azt hozzak ki h a Te hibadbol tortent a dolog
(nem ide tartozik, de ez volt oktoberben az alaplapommal, gari elott 14 nappal leegett, szgepes boltba ahol vettem ott raktak be, majd ott epitettek at a gepet masik hazba, de sajnos az akkori szamlan csak annyi szerepelt h atepites az nem h mit raktak at, es igy szakszerutlen osszeszerelesre fogtak es nem kaptam gariba semmit, azzal jottek h a videokartya nem ott lett vasarolva, sajnos az mar az atepites elott megvolt csak nem volt feltuntve h azt is ok szereltek be, majd egy ott dolgozo ismerosnek meg azt is mondtak h el volt torve az alaplap, egy alaplap?!?! ami be volt szerelve ...
boltot nem mondok, de az uj alaplapom nem ott vettem, igaz nem feketen, de nem nagyon erdekel h 3 ev garancia van ra!!!- ha tonkre megy akkor ugysem cserelik ki mert mindig a vasarolo a hibas ...)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- LEGO klub
- DUNE médialejátszók topicja
- Bittorrent topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest