Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Ti jobban érzitek magatokat attól, ha azt hihetitek, hogy csak magamért tettem mert geci vagyok. Meg azért mert biztos most keresek a dolgon. Mert akkor legyen nektek igazatok. Egyszerűen felesleges a vita, mert hiába írok le valamit. Tuti, hogy két hozzászólás után megint előjön és írhatom le újból. Csak máshogy. Abból építsen mindenki várat amit én ezen kerestem. Akkor itt mindenki az utcán lakna.

Most már tényleg nem írok többet. Elég volt a sok... Hagyjuk. Egy ilyen értelmetlen dologra nem szánok több időt.

Kedves cdkeres! Adtam tippet, hogy juthatsz infokhoz. Fordulj ügyvédhez. Szívesen segítenek, ingyen. Másért nem azért mert azt hiszik, ha ügy lesz belőle hozzájuk fordulsz mert rendesek voltak. Persze nem sztárügyvédhez kell menni. Az már a köszönésért is pénzt kér. Ha meg lusta vagy ügyvédet keresni magadra vess.

További jó vitát mindekinek. Egymás közt megbeszélhetitek milyen geci vagyok. Remélem nektek ettől jobb lesz, mert egyenlőre úgy tűnik. Ne kérdezzetek, meg tegyetek fel hülyeségeket mert nem fogok válaszolni, tehát értelmetlen. Legfeljebb egymásnak válaszoltok, azzal meg nem juttok közelebb a dologhoz.

Legyetek jók! További jó Fórumozást! Remélem még találkozunk olyan témában is amiben egyezik a véleményünk.

Bye all!

U.i.: Köszönet a moderátornak a sok türelemért!

Új hozzászólás Aktív témák