Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Viktor77
üzenetére
MÉG MINDÍG NEM HALLOTTAM MEGFELELŐ MEGOLDÁST AZ ÜGYBEN!
Valaki írta, hogy nem látta a másik felet. Ebből is látszik, hogy azok akik szívtak vele nem olvasgatnak fórumokat és ezáltal nem is tájékozódnak lemezekkel kapcsolatban. De már mondtam, nem szándékozom többet ide írni. Ha valaki megírja a megoldást akkor reagálok rá. Én igazából lezártam a dolgot. Ja még egy apróság: valaki írta, hogy a07-es íróval írt és mind jó lett. Örülök, hogy neked mind jó lett! Komolyan! De ezek szerint nem az írókkal volt a gondd. Tehát a ''vegyél norális írót'' és társai hozzászólásokról ezek után véleményem is van. De mondtam, hogy inkább a visszaolvasással van a probléma. Az írok majdnem mind olvassák. Az olvasókkal azonban sok a szívás. Az hogy az itt levőknek bejött. Az valószínüleg azért volt mert mindenki okos, meg minden és kipróbálta, bejött és utána ezt vette. Ha nekem is bejött volna lehet, hogy ezt venném, de lehet, hogy nem. A környezetemben túl sokan szívtak vele. És hiába próbáljátok itt szépíteni a dolgot, hogy nincs ilyen ember. Mert ti nem ismertek ilyet attól még van. Ha másnem a lemezek minőségéről szóló topicocban találtok olyat aki szídja a princot. De most már tényleg vége. VÁROM A MINDKÉT FÉLNEK SZÓLÓ MEGOLDÁST!
u.i.:''Bazdmeg, nehogy már te tegyél szívességet!'' ez valóban így jött le. Bocs. Én nem így szántam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S24 FE dual sim független Garanciális hibátlan készülék korrekt áron!
- Eladó Konfig I5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest