Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Viktor77 #271 üzenetére

MÉG MINDÍG NEM HALLOTTAM MEGFELELŐ MEGOLDÁST AZ ÜGYBEN!
    Valaki írta, hogy nem látta a másik felet. Ebből is látszik, hogy azok akik szívtak vele nem olvasgatnak fórumokat és ezáltal nem is tájékozódnak lemezekkel kapcsolatban. De már mondtam, nem szándékozom többet ide írni. Ha valaki megírja a megoldást akkor reagálok rá. Én igazából lezártam a dolgot. Ja még egy apróság: valaki írta, hogy a07-es íróval írt és mind jó lett. Örülök, hogy neked mind jó lett! Komolyan! De ezek szerint nem az írókkal volt a gondd. Tehát a ''vegyél norális írót'' és társai hozzászólásokról ezek után véleményem is van. De mondtam, hogy inkább a visszaolvasással van a probléma. Az írok majdnem mind olvassák. Az olvasókkal azonban sok a szívás. Az hogy az itt levőknek bejött. Az valószínüleg azért volt mert mindenki okos, meg minden és kipróbálta, bejött és utána ezt vette. Ha nekem is bejött volna lehet, hogy ezt venném, de lehet, hogy nem. A környezetemben túl sokan szívtak vele. És hiába próbáljátok itt szépíteni a dolgot, hogy nincs ilyen ember. Mert ti nem ismertek ilyet attól még van. Ha másnem a lemezek minőségéről szóló topicocban találtok olyat aki szídja a princot. De most már tényleg vége. VÁROM A MINDKÉT FÉLNEK SZÓLÓ MEGOLDÁST!

u.i.:''Bazdmeg, nehogy már te tegyél szívességet!'' ez valóban így jött le. Bocs. Én nem így szántam.

Új hozzászólás Aktív témák