Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Még egy kis apróság. Belemegyek abba, hogy én voltam a balfasz és bocsánatot kérek egy feltétellel. Előáll valaki olyan megoldással, ami mindkét oldalnak megfelel. És megoldotta volna azt a problémát miszerint mindenki fel lett volna világosítva a princoról. Ugye így elkerülhető lett volna az ''átbaszás''. De azt már most mondom, hogy ne jöjjön azzal senki, hogy olvasott volna utána. Mert ugye, ha veszek egy telefont vagy egy számítógépet annak nem kell utánaolvasnom. A szolgáltatásoktól eltekintve. Csak elvárom, hogy működjön. Ne kapcsoljon ki, ne fagyjon le. Meg ugye azt is írtam, hogy nem mindenki fórum függő. Van most olyan ismerősöm akinek ez a fórum volt az első amit olvasott, mert felhívtam rá a figyelmét. De írni pl. nem ír bele. Szóval várom a megoldásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
- Eladó Apple iPhone 14 128GB fekete / 12 hó jótállás
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest