- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hequila
őstag
őőő... Én úgy tudom, hogy a Princot nem azért tiltották be az E.U.-ban, mert sz ar, hanem azért, mert nem fizetett jogdíjat a Philipsnek, és a Philips tiltatta be! Úgy tudom, hogy a lemezek gyártása ennek ellenére folyik. Bár lehet tévedek. Nekem speciel semmi bajom a Princoval.
Igaz, magamnak nem írok Princora, de másoknak szinte csak arra. Lehet erre mondani, hogy mekkora balf@sz vagyok, hogy átbaszok mindenkit. Ez talán részben igaz. Az az igazság, hogy azt a tendenciát követem, amire az egész világ épül; a pillanatnyi haszonszerzés. Lehet, hogy akiknek most írok, 2 év múlva nem fogok írni, mert nem jönnek hozzám, de most még jönnek, 2 év múlva meg már mindenkinek lesz DVD írója -> sokkal kevesebbért kényszerülnék megcsinálni ugyan azt a munkát.
Illetve arról szól az egész kapitalizmus, hog ott póroljak, ott basszam át a jónépet, ahol tudom! Itt volt ugye a brazil paprika a kalocsaihoz keverve. A Kalocsai paprika Rt. (vagy mi is pontosan a neve) sem azért keverte a szar brazilt a sajátjához, mert attól kicsit más íze lesz, hanem mert az olcsóbb volt. Erről szól a rendszer. Minél olcsóbban előállítani, minél drágábban eladni. Nem azt mondom, hogy ez így jól van. Azonban ebben élünk, nem nagyon tudunk rajta változtatni, egy újabb forradalomhoz meg most hideg van már. Egy trágyadomb a világ, és nekünk 2 marokra kell ennünk a szart, mert ha nem, akkor éhenhalunk!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Napelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Autós topik
- Arc Raiders
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- HP OMEN 17 i7 13700HX 32GB DDR5 4070 8GB 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- Újszerű Lenovo ThinkPad X13 - i7 1255U/16GB/512SSD/100% akku
- Homelab racionalizálás
- Lenvoo M90q Micro - Mini PC - Core i7 10700T 32Gb ram 512GB SSD - csak 1db!
- Eladó egy Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest