Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hequila
őstag
őőő... Én úgy tudom, hogy a Princot nem azért tiltották be az E.U.-ban, mert sz ar, hanem azért, mert nem fizetett jogdíjat a Philipsnek, és a Philips tiltatta be! Úgy tudom, hogy a lemezek gyártása ennek ellenére folyik. Bár lehet tévedek. Nekem speciel semmi bajom a Princoval.
Igaz, magamnak nem írok Princora, de másoknak szinte csak arra. Lehet erre mondani, hogy mekkora balf@sz vagyok, hogy átbaszok mindenkit. Ez talán részben igaz. Az az igazság, hogy azt a tendenciát követem, amire az egész világ épül; a pillanatnyi haszonszerzés. Lehet, hogy akiknek most írok, 2 év múlva nem fogok írni, mert nem jönnek hozzám, de most még jönnek, 2 év múlva meg már mindenkinek lesz DVD írója -> sokkal kevesebbért kényszerülnék megcsinálni ugyan azt a munkát.
Illetve arról szól az egész kapitalizmus, hog ott póroljak, ott basszam át a jónépet, ahol tudom! Itt volt ugye a brazil paprika a kalocsaihoz keverve. A Kalocsai paprika Rt. (vagy mi is pontosan a neve) sem azért keverte a szar brazilt a sajátjához, mert attól kicsit más íze lesz, hanem mert az olcsóbb volt. Erről szól a rendszer. Minél olcsóbban előállítani, minél drágábban eladni. Nem azt mondom, hogy ez így jól van. Azonban ebben élünk, nem nagyon tudunk rajta változtatni, egy újabb forradalomhoz meg most hideg van már. Egy trágyadomb a világ, és nekünk 2 marokra kell ennünk a szart, mert ha nem, akkor éhenhalunk!
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Proxmox VE
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Crimson Desert
- Elektromos autók - motorok
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Macbook Air 2026 13" M5/32GB/512GB Éjfekete
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 32GB 1TB FHD 1 év gar
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest