Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muki1985
csendes tag
válasz
Alister71 #21547 üzenetére
Kitakarítottam a port belőle kompresszorral alacsony nyomáson, csak nem szedegettem szét az egész gépet, hogy egyesével eltakarítsam az alkatrészeket, annyira nem voltam elszánt...
Egyébként most közölte velem a család többi része (akik használták ezt a gépet), hogy ki lett cserélve a videokártya egy másik típusra, mert a régi leégett... Valszeg ezért nem ment rá a driver... Köszönöm a segítséget innen remélem boldogulok egyedül is
Üdv
-
Muki1985
csendes tag
válasz
Winnie The P #21545 üzenetére
Ilyen bátor tett eszembe se jutott fizikailag hozzá sem értem, mivel eddig is működött minden csak azért raktam újra a gépet mert már elég rendesen be volt lassulva. Gondolod kivenném újra beraknám a kártyát az lehet segítene ezen vmit?!
-
Muki1985
csendes tag
válasz
Winnie The P #21543 üzenetére
Szia!
Látszik Egyéb eszközök/videovezérlő (VGA kompatibilis) alatt teljesen normálisan, csak ugye jelzi, hogy nincs hozzá driver telepítve. Próbáltam innen az eszközkezelőből driver frissítéssel elindulni de úgy sem ment, már kb 10 órája szenvedek ezzel a gonddal...
-
Muki1985
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, a régi gépemen újra raktam a windows XP-t és nem tudom sehogy sem feltelepíteni hozzá a gépben lévő Radeon X800GTO-hoz szükséges driver-t. Próbáltam a gyárilag hozzá kapott száz éves telepítő cd-n lévőtől kezdve a legfrissebb http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Legacy/Pages/radeonaiw_xp.aspx oldalról letöltött driveren keresztül mindent, de állandóan az alábbi hibaüzenet jelenik meg:
"A Telepítő nem talált erre hardver- és szoftverkonfigurációra telepíthető elemeket. Gondoskodjon megfelelő hardverről és szoftverről."
Korábban már többször telepítettem újra a szóban forgó gépet soha, semmi probléma nem volt a videókártya driver telepítésével. Bármilyen segítséget köszönettel fogadok.
Előre is köszönettel,
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest