Hirdetés
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elrood
őstag
Sajna az 5.7ben elszúrtak valamit. Nálam kék halált okoz ha a következő van:
Mostanában java-ban programozgatok, és miután felraktam az 5.7-t, és bekapcsoltam az elsímításokat, a java-s progim egyszerűen nem adott képet, aztán miután kilőttem a feladatkezelőben, kékhalál. Akárhány restart után ugyanaz. 5.6 alatt ilyet nem csinált.
Ha kikapcsolom az elsímításokat D3D-ben (OpenGL nem játszik szerepet), akkor minden ok, nincs kékhalál, és minden rendesen megy.''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
Elrood
őstag
Valamelyik hsz-ben írtam a Sun Java és Catalyst kékhalálról.
Akkor 4-s java volt fenn (1.4.2_08 asszem), és 5.6, 5.7, 5.8 -s catalystokkal kékhalált okozott a java progi, ha be volt kapcsolva a d3d elsimítások.
Most egyszerre felraktam az 5-s java-t (1.5.0_05), és az 5.9-s catalystot. A hibát sehogy nem sikerült újra előhoznom, így úgy néz ki, ez a probléma megoldódott.''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
Elrood
őstag
AMD mostanában hova rejti a SATA drivert? Sehol se találom a support.amd.com-on.
''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
Elrood
őstag
válasz Járókeret #24611 üzenetére
Próbáld ki:
Power Options -> amelyik plan aktív, arra change plan settings -> change advanced power settings -> Display -> Enable adaptive brightness -> Setting: OFF -ra legyen állítva.
''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
Elrood
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest