Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZaXXoN
tag
válasz
Hydra SR
üzenetére
Az alulexpo nem kamu, ha megnézted a gray-card tesztet, azon világosan látszik, hogy nem középre hozza a gép a csúcsot.
Az pedig, hogy megemlítettem néhány hibát, ami engem irritál (s ne feledd, más is megerősített pl. az indokolatlanul kis kép témában), nem jelenti azt, hogy használhatatlannak tartom az említett gépet. Legutóbb az oviban láttam azt a mentalitást, hogy egy dologról vagy csak jót, vagy csak rosszat szabad mondani, ennél szerteágazóbb véleménnyilvánítás nem megengedett.
Azt a véleményem pedig továbbra is fenntartom, hogy nem attól lesz profi a profi, hogy képes kezelni egy gépet, hanem, hogy jó képeket csinál. Ahogy a jó író sem arról ismerszik meg, hogy lemegy falura lúdtollért és azzal körmöl pergamenre. Ne félj az amatőröktől, ha valóban profi vagy. Ha viszont nem, akkor nem konzervatívizmus fog azzá tenni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest