Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2001) nutella1 válasza BandiHUN (#1999) üzenetére


nutella1
őstag

Ez a Battle Pass b@romság kiégett erre a részre, nem? Nem mintha a többiben annyira meghatározó lett volna.

https://erdélyízei.com

(#2002) BusinessGuy


BusinessGuy
senior tag

Én COD 1 óta aktív vagyok klánostul de a 4 után a sorozat kiégett. Az MW2 a p2p-el meg az akimbo szarsággal megölte az egész community-t. Azóta is inkább COD4-el játszottunk de minden részre ránéztem hogy milyen, volt amit még 10-20 óráig el is viseltem multiban. Borzalmasan lebutult ez a széria elég csak arra gondolni hogy a naaagy COD ligában olyan dolgok engedélyezettek mint a ninja perk ami a COD4-ben legalább még valamennyire hallható volt. Hol van ez a liga a régi promodhoz és hasonló megoldásokhoz képest amik kivették az összes faszságot amivel a vérpistik tudtak érvényesülni...
Az MW2019 volt a 4 óta az első olyan rész amiben a multi szinvonala legalább nyomokban hordozta a régi részeket, abba (2019) raktam is rendese az órákat noha abban is volt jócskán marhaság mégis visszalassították ahogy kell és az idióta run&gunnerektől elvették a primitív 2 méterröl késelgetős marhaságokat és hasonlókat.
A klánunkkal most ez a vanguard az első amit megvettünk mindannyian közös privát ökörködésre és publicra. Sajnos sok dolog visszajött ami rontja a szinvonalat kezdve az akimbo shotgun noobokkal a hülyébbnél hülyébb killstreakekkel pl a kutyatámadás ami nem elég hogy túl hosszú még nevetséges is hisz 2hitkilkes BAR-ból is 1 teli tár kell a kutyák fejébe arról nem beszélve hogy baromira nem akarok még játékban sem kutyákra lövöldözni pláne hogy minden kempelő idióta ezt rakja be magának.

A dedikált szerver támogatás sincs sehol, többször több résznél igérték hogy megjelenés után lesz, sosem jött...

Egy szó mint száz nekem régi motorosnak tetszik ez a rész egynek elmegy bár az mw2019 szintjét nem hozza mégis a COD 4 óta megjelent COD részek közül nekem ott van a második helyen...A többi rész COD4 óta szóra sem érdemes multi tekintetében...

A singleplayer pedig hozza a kötelezőt. Ok scriptelt csőpályás hentelde de látványos hangulatos. Hozza a kötelezőt.

Ja igen és még ami dühítő, én ezt behúztam pc-n a klánnal toljuk a privátot de a publicból a tököm tele lett a csalóktól így behúztam ps5-re is publicozni, crossplay off (kár hogy nincs console only crosplay)... Annyira gyerekes szánalmas a konzolos banda konkrétan 10 meccsböl 1 legalább úgy végződik hogy kilépkednek a játékosok mert fáj ha veszítenek vagy ha lelövöldözik őket...Komoly XP büntetés kellene azösszes kilépkedőnek adni mert baromi irritáló mikor azon kapod magad hogy egyedül vagy 6 ember ellen vagy épp ledarálod a sok kemper meg akimbóval eszetlenül rohangáló hülyegyereket akik domination-ben pontfoglalás helyett fregelgetnek erre kilépegetnek és ott maradtok 6-8-an 1-2 ellenfél ellen...Ilyet a crossplay alatt nem tapasztaltam igaz ott jóval több a játékos...Change team opció vagy autobalance meg luxus....

(#2003) bager13 válasza nutella1 (#1996) üzenetére


bager13
aktív tag

Én úgy gondolom, hogy technikailag és tartalmilag azt hozza, amit ígértek.
Azt más kérdés, hogy másik részekhez képest minőségibb e vagy sem, és igazából ebből a szempontból tök mellékes is.

Én azt hívom átverésnek mikor beigérnek mindent, és a kész termékből hiányzik a fele... Cyberpunk, BF 2042 és társai

Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!

(#2004) nutella1 válasza bager13 (#2003) üzenetére


nutella1
őstag

Ha szigorúan vesszük, akkor valóban. No de azért önmagával, csak a cím miatt ez sem dicsekedhet. Tartalmatlan. A folyamatos 35%-os leárazás sem véletlen, ez a rész is semmilyen, nem is jön be belőle az elvárt profit. A WWII is jobb volt nála (pedig az sem volt egy hű de nagy durranás), gyakorlatilag ez annak a klónja, másolata. Megjegyzem, abban legalább jó volt a Shipment, ebben szánalmas.

[ Szerkesztve ]

https://erdélyízei.com

(#2005) jozefgucci1 válasza bager13 (#2003) üzenetére


jozefgucci1
addikt

Mi az amit ígértek , mert ezt többször olvastam ,de konkrétum nem érkezett ? Lehet benne lőni cső mapokon ?

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

(#2006) nutella1 válasza jozefgucci1 (#2005) üzenetére


nutella1
őstag

Biztos nem azt, hogy Hardcore-on ellehetetlenítik a Combat Pacing-et. Félkegyelmű banda.

https://erdélyízei.com

(#2007) BandiHUN válasza nutella1 (#2006) üzenetére


BandiHUN
veterán

A Blitzet is elvették... nekem 12v12-nél nem dob többet, és mapok tűntek el abban is.
Mondjuk jobb is lenne, ha lenne külön 3v3 meg 24v24 is, HC-n is.
Meghogy nem lehet mapot választani... ezt megpróbálhatták volna megoldani, pl. kelljen 3 mapot, de izlés szerint választani. Eleve f..ság,mikor kiválasztom a Blitzet, meg a shipmas-dom kombót, erre 2 map shipmas tdm+2 map sima shipment dom-ot dob, mint ma pl.

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#2008) nutella1 válasza BandiHUN (#2007) üzenetére


nutella1
őstag

Shipmenten 4vs4 HC-n bőven elegendő volna. Az őrület éppen azért alakul ki, mert az idióták több játékost engednek be a kelleténél. A map választás pedig úgy látszik örök ábránd marad. Biztos több pénzbe, vagy erőfeszítésbe kerülne foglalkozni vele, szándék pedig nincsen megvalósítani. :DDD

[ Szerkesztve ]

https://erdélyízei.com

(#2009) BusinessGuy


BusinessGuy
senior tag

Az olyan pályák mint a shipment számomra értelmezhetetlenek. 1v1 vagy max 2v2 arra alkalmas bármi másra egy alkalmatlan mázlialapú skillmentes baromság amit darálásra használnak fegyvereket szintezni -ezzel elvéve a játék értelmét.... De ízlések és pofonok, én ha meglátom hogy shipmentet tölt lépek is ki.

A szomorú egyébként az hogy lévén változatlanul ugyan az a 15+ éves motor fut alatta seperc lenne betenni a régi pályák bármelyikét, ehelyett nagy kunsztként van kezelve ha egy update-be bevágnak 2 régi pályát...Valahova ide vezethető vissza a dedikált szerverek hiánya is, pc-n a modderek úgy az első nap elérhetővé tennék a kátékban az összes eddigi COD mapot...Közben a konzolos aki ezt látja joggal kérdezné hogy wtf.... Így meg hogy fossá van korlátozva a multi erre nincs lehetőség és el lehet adni a battlepassot meg a többi baromságot miközben pár órás munkákat tolnak eléd havonta-2 havonta mondván mennyire foglaljoztak a játékkal tessék 4 új skin meg 2 új pálya...

(#2010) Linem válasza BusinessGuy (#2009) üzenetére


Linem
senior tag

A shipmenten olyan gyorsan talál következő meccset, hogy nincs időm megnézni miket kaptam az éppen húzott fegyverre. 3-4 meccsenként kénytelen vagyok leállítani a lobby keresést, hogy tudjak finomítani a fegyvereken. Ilyen még az MW-ben sem volt, pedig ott amikor volt shipment, csak azt nyomtam a damascus miatt. Ha Vanguardban sima multit játszom, akkor egyértelműen tízsszer annyi ideig keres lobbyt, mint a jelenlegi shipmasnál. Szóval a problémák ellenére eléggé népszerű. :K Érdemes kihasználni, amíg tart.

(#2011) Tomko78


Tomko78
őstag

Milyen szuper kis karakter skint vettem , ugye megérte ? :)

„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”

(#2012) pigatt válasza Tomko78 (#2011) üzenetére


pigatt
őstag

Ilyen nálam is szokott lenni. :)

i9 / 4080 / 32"

(#2013) nutella1 válasza Tomko78 (#2011) üzenetére


nutella1
őstag

Nálam általában a feje vagy a teste hiányzik az ipsének mvp hadonászás közben. Valójában én már akkor is hálás lennék ha ezt a gyökér mvp butaságot elskippelhetném.

https://erdélyízei.com

(#2014) Hzoltan969 válasza Linem (#2010) üzenetére


Hzoltan969
tag

Ez egyébként szerintem a legszomorúbb része, hogy az emberek többsége nem a játék élvezete miatt játszik (magamat is ideértve), hanem a fegyverek/operátorok/szint/BP kihúzás a fő motiváció - ezért népszerű a Shipment.
Ez amúgy nem csak COD probléma - sajnos az egész iparág elment abba az irányba, hogy minőség helyett FOMO-val próbálják a fejlesztők megtartani a játékosbázist.

(#2015) Linem válasza Hzoltan969 (#2014) üzenetére


Linem
senior tag

Szerintem ez természetes emberi tulajdonság, hogy részese akarjál lenni az ilyen elérhető céloknak. Ha kihívások, célok nélkül kellene játszani, akkor jóval unalmasabb lenne, és elvesztené a varázsát. A többségnek a kihívás és a cél adja a motivációt, hogy előszedje újra és újra.

(#2016) nutella1 válasza Linem (#2015) üzenetére


nutella1
őstag

Igen, csak jószerével ami ebben a játékban is szerepel, sem nem cél, sem nem kihívás. Semmi újat nem mutat fel egy Battle Pass, teljesen felesleges kártyalapok tömkelegét vonultatja fel csupán, értékelhető tartalom az igen kevés.

https://erdélyízei.com

(#2017) bager13 válasza nutella1 (#2004) üzenetére


bager13
aktív tag

Ezzel én is egyetértek, elférne még benne egy kis tartalom, plusz nagyon sok ötletem lenne, hogy mit kellene még bererakni, ill., hogy mit kellene változtatni rajta.
De azt kaptam a pénzéért, amit ígértek.

#2005
Hogy mit ígértek?
- Az előző részekhez hasonló játékmechanikát, gunplay-t 2 VH-s köntösben.
- 2 új játékmódott a Patrol-t és a Champion Hill-t
- 16 multi mapot, 4 CH mapot, és 2 zombi pályát
- új anti cheat (hogy mennyire hatékony az más téma... ) - új genes konzolokon 120 hz-es mód, egér +bill támogatás
- megjelenésekor 38 féle fegyvert (ami minden BP-al több lesz), ezek testreszabhatóságát, mint eddig is az előző részekben.
- és stb..
Ezt mind be is tartották.
Hogy ez effektíve menni valódi munkaórva volt nekik megvalósítani, az egy másik kérdéskör. (meg nem is érdekel)
Nem vagyok naiv, tudom, hogy a bejáratott nagy címekél az a lényeg, hogy minél kevesebb költséggel minél több bevételt érjenek el.
Nyilván lehetne jobb is, lehetne kiemelkedő alkotás, nyilván örülnék is neki.
De tudtam mit veszek, hogy mit kapok a pénzemért, nekem ez megfelelőt, így fizettem, nem érzem magam átverve.
Aztán persze lehet, hogy mások szemében igénytelen vagyok, hogy ennyi elég nekem. :R

Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!

(#2018) BusinessGuy válasza Linem (#2015) üzenetére


BusinessGuy
senior tag

De ezt miért nem lehet normális körülmények között elérni? Nekem megy sokunknak megy. A shioment mindig is egy fos értelmetlen pálya volt 1v1 vagy max 2v2-n felül. Sem skill sem semmi nem kell hozzá, mázlifaktor az egész 4 playernél több esetén.
Kihívást teljesíteni ezen a szaron darálva....Gyakorlatilag az élményt veszi el. Baromi szomorú hogy ilyen népszerű közben az olyan módok amikhez taktikai érzék skill és neadjisten csapatmunka is kell kb halottak pl S&D...

(#2019) Tomko78


Tomko78
őstag

Úgy látom ez is egy bug mint a kész prestige feladatok de azt írja még egy hiányzik , itt meg kettő kivételével mind le van lakatolva , de viszont mindet engedi használni :) akkor ezek szerint ez már mind nekem megvan csak azt írja még sem :)

[ Szerkesztve ]

„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”

(#2020) boogie84 válasza Tomko78 (#2019) üzenetére


boogie84
veterán

Első mondat: [link] :DDD

A sütiknek is szükségük van szeretetre.

(#2021) Linem


Linem
senior tag

Megtaláltam a fegyverek jelenlegi istenét: DP27! :R Na ez!! Ha valamivel pusztítani kell közelre-távolra, akkor ez mindent visz. Pillanatok alatt kész lettem a húzásával. Ezt fogom használni, ha végeztem az aranyozásokkal. Remélem addig nem fogják nerfelni.

[ Szerkesztve ]

(#2022) Tsebacsi válasza Linem (#2021) üzenetére


Tsebacsi
nagyúr

Pedig eléggé hátul van a pick ratio-ban. Még az owen is megelőzi, aminél kevés szarabb SMG-t láttam eddig életemben. :D

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#2023) Golyo69 válasza Linem (#2021) üzenetére


Golyo69
senior tag

Tegnap mondom kiprobalom már új snipert a Gorenko-t :)
Annyira megtetszett hogy ma délután már 61-es szinten járok vele. Nagy mapkokon elég jól lehet húzni. Nem szeretem a snipereket de ez most megtetszett. Kicsi awp-re hajaz nekem a cs-bol. Kimaxolom mostmar.

Voltak ma vele jó köreim :C

[ Szerkesztve ]

Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + DELL S3422DWG

(#2024) BandiHUN válasza Tsebacsi (#2022) üzenetére


BandiHUN
veterán

Pont most nyomom az Owent, HC-n nagyonis jó! Viszont ott meg a DP27 halott ügy, lassú, otromba, max messziről lőni jó, mert pontos, csak tárazni ne kelljen...

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#2025) Tsebacsi válasza BandiHUN (#2024) üzenetére


Tsebacsi
nagyúr

Döntő többségben warzone-t játszom, oda sajna nem való.

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#2026) Linem válasza Tsebacsi (#2022) üzenetére


Linem
senior tag

Próbáld ki, lehet a te kezedben más eredményt mutatna. Mondjuk, ha arra gondolok, hogy páran mennyire istenítették a BAR-t. hát... Annyit még nem szenvedtem aranyozással, mint annál. Nagyon lassan kezd el lőni, ráadásul pontatlan is.
Az Automatontól sem ájultam el. Kb. mint a többi átlagos AR.
Viszont most a DP27 kész lett pár óra alatt, olyan sima volt. Persze van hátránya is, mert tárazni nehézkes, de van elég nagy tár rajta. Azért egy 105-ös tár elég lesz addig, amíg nem lőnek le. Én csak abból indultam ki, hogy ilyen gyorsan egy fegyverrel sem végeztem.

#2023Golyo69 Majd kipróbálom. Most még az LMG, utána Marksman, aztán jönnek a sniperek. Eddig csak a másik három sniperrel lőttem, még az elején dupla xp-nél felhúztam 35-ös szintre, hogy könnyebb legyen majd később aranyozni. Egyébként a KAR tetszett a legjobban ezekből. Lehet a Gorenko még ennél is jobb lesz. :F

[ Szerkesztve ]

(#2027) nutella1 válasza Linem (#2026) üzenetére


nutella1
őstag

BAR-nál nagyon nem mindegy milyen Stock van beállítva, az az egyetlen kiegészítő amely befolyásolja a fegyver gyorsaságát. Ettől függetlenül én sem voltam tőle lenyűgözve. Lassú fegyver.

https://erdélyízei.com

(#2028) Tsebacsi válasza Linem (#2026) üzenetére


Tsebacsi
nagyúr

Egyelőre a Bren és az eventen kapott lmg van a listán, ezt korábban valamiért kivettem. De sorra fog kerülni. A Bar tetszik, jobban szeretem mint a snipereket.

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#2029) Golyo69 válasza Linem (#2026) üzenetére


Golyo69
senior tag

Sokkal jobb a Gorenko mint a KAR :)

[ Szerkesztve ]

Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + DELL S3422DWG

(#2030) Linem válasza nutella1 (#2027) üzenetére


Linem
senior tag

A BAR-nál a Cooper SP stock volt beállítva. Én nem vettem észre túl nagy különbséget gyorsaságban, inkább a recoil volt valamennyire javítható stock cserével. Érdekes, hogy a Removed Stock-nál jelzi a leggyorsabbnak.

#2028Tsebacsi Akkor te nem sorban húzod a fegyvereket. Hanem amelyik éppen megtetszik?

#2029Golyo69 Köszi. Kíváncsi leszek majd.

(#2031) nutella1 válasza Linem (#2030) üzenetére


nutella1
őstag

Igen, CGC Wire és Removed Stock, utóbbi az LMG fegyvereknél is beválik, ide szerettem volna kilyukadni. ;)

https://erdélyízei.com

(#2032) Tsebacsi válasza Linem (#2030) üzenetére


Tsebacsi
nagyúr

Ó bizony, ez nekem nem kihívás hanem kikapcsolódás, amelyik éppen jó az adott szituációban vagy a kedvemhez. :))

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#2033) BandiHUN válasza Tsebacsi (#2032) üzenetére


BandiHUN
veterán

Én szeretem, ha van miért pedálozni... csak sajna kevés a slot nagyon. Pedig lődöznék több mindennel, főleg dupla xp-ért, dobni mindenre, csakhát jön a kellegyshoti-másikisfaxa-eztiskénehúzni-errevancsellendzs-ezakedvencmindjártgold-ezjórunandgunra-rifleiskellmertmértisne, aztán már oda is a hely.

Boldog Újévet amúgy! :DD

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#2034) Tsebacsi válasza BandiHUN (#2033) üzenetére


Tsebacsi
nagyúr

Még egyik játékot se vettem meg, azért azok szükségesek ahhoz hogy az ember aranyozni tudjon. Warzone alatt ez igen soká tartana. :)

BUÉK, sok fraget Mindenkinek! :D

[ Szerkesztve ]

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#2035) shotika válasza Linem (#2026) üzenetére


shotika
őstag

Hc-n imádom a Bar-t, mert simán egy hitel. A tűzgyorsasága valóban kevés, de nem is arra való, hogy kaszáljunk vele.

Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ

(#2036) Linem válasza shotika (#2035) üzenetére


Linem
senior tag

Az igaz, hogy 1 hit, de mire "őfelsége" hajlandó reagálni a gombnyomásra, addig háromszor megölnek. :DDD

Lobbykeresés közben szívesebben hallgattam az eredeti zenét, visszatehetnék: [link]

B.Ú.É.K!

(#2037) Zsírkrétamen


Zsírkrétamen
senior tag

Sziasztok!

Nem biztos, hogy a legjobb helyre teszem fel a kérdésem, de hátha valami már járt hasonlóan (remélem nem).
Volt egy e-mail címem egy jelszó kombóval, mindig ezeket használtam mindenféle játékokhoz, de feltörték, így pár ismertebb játékból ki is bannolódtam.
Jó pár játékom van, így nem tudtam mindenhol időben jelszót változtatni, sajnos az Activision fiókom is elérték, amihez hozzá volt csatolva a PS accountom is, így buktam a Vanguardom és az MW2019-em is és azon a PS fiókon többé nem is fogok tudni játszani ezekkel.
Annyit utánaolvastam a dolognak, hogy ha valakit kibannolnak, akkor azzal a gép is kibannolódik (bár ez jó kérdés hogy ilyenkor az én gépem is bannolták-e, ezt tudom valahol ellenőrizni?).
Írtam ugyan a supportjuknak, hogy mi történt, de nem hiszem hogy visszakapom a játékaim (sajnos 95%-ban egyet sem kaptam vissza :((( ).
Azon gondolkodtam, hogy ha pc-re már nem is, de ps-re szeretném ismét megvenni a Vanguardot legalább. Ha egy másik ps fiókot csinálok ugyan azon a ps-en, és megveszem ismét a játékot, van rá esély, hogy bannolják azt is, mert összekapcsolják a két fiókot, vagy mert egy gépen van a két fiók?

(#2038) steele80 válasza Zsírkrétamen (#2037) üzenetére


steele80
senior tag

Hardver bant az a gép kap amelyiken fut a csalás. Ha nem te csaltál, akkor nyugodtan megveheted újra. Viszont ha te magad voltál a csaló, amit természetesen nem feltételezek, akkor jó eséllyel azok a hardverek amin a warzone futtatva volt cheat-tel mind megkapták a banánt!

(#2039) Zsírkrétamen válasza steele80 (#2038) üzenetére


Zsírkrétamen
senior tag

Köszi, akkor megvehetem újra a konzolra :R (és most beállítok mindenhova 2 lépcsős azonosítást)

(#2040) steele80 válasza Zsírkrétamen (#2039) üzenetére


steele80
senior tag

Úgy van!

(#2041) Casanova* válasza Zsírkrétamen (#2037) üzenetére


Casanova*
veterán

Én így jártam! Összes cod játékom oda lett. Annak a fióknak annyi. Többször írtam Activisionnak,nem válaszoltak. Rohadjanak meg! Most új fiókom van,megvettem a 4 cod játékot. :DDD Azóta aktiváltam a 2FA-t is,ne törjék fel az új fiókomat se.

"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ

(#2042) nutella1 válasza Linem (#2036) üzenetére


nutella1
őstag

Ennek ellenkezője is igaz. Vannak olyan fegyverek amelyeknél 4 golyó is kevés, hogy HC-n lelődd az ellent. :DDD Számomra a BAR kimaxolása élmény volt. ;) A menü zenéje meg szerintem katasztrófa, álkeménykedés mindegyik, a korábbi és a jelenlegi is. Inkább választási lehetőséget adhatnának, korábbi COD zenékkel, mint tették az előző résznél. Egy ilyen soundtracket inkább a játék alá, nekem ez szól a menüben (jelenleg): [link]

[ Szerkesztve ]

https://erdélyízei.com

(#2043) steele80 válasza Casanova* (#2041) üzenetére


steele80
senior tag

Azért az elég tré, hogy gyakorlatilag a battlenet enged idegen gépre belépni jelszóval és e-mail címmel. A steam azért küld egy biztonsági kódot az e-mail címre, ha észleli, hogy nem bejáratott gépről lép be valaki a fiókba.

(#2044) Casanova* válasza steele80 (#2043) üzenetére


Casanova*
veterán

Jelezte a Battlenet,de az Activision fiókomat már feltörték. Egyik cod játékkal sem tudtam játszani. Pedig Battlenet-be betudtam lépni. Activisonnak írtam többször supportnak,és twitteren is írtam nekik. Semmi! Semmit nem reagáltak. Nem idegesítettem tovább magam. Csináltam új fiókot és megvettem újra a játékokat. Anno a steam fiókomat is feltörték,de sikerült visszaszerezni a fiókot. Email fiókomat is feltörték már. Basszus,nagyon kell vigyázni! Mindenütt minden biztonsági opciót aktiválni kell,nincs mese.

[ Szerkesztve ]

"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ

(#2045) nutella1


nutella1
őstag

Eddig a legkönnyebben kiaranyozni az AS44-et volt. Annyira egyszerűek voltak a customize feloldások, hogy gyakorlatilag egy csimpánz is képes rá ha odaültetem a monitor elé. Ez a Shipmas pálya minden eddiginél tökéletesebb csoda (már rájöttem miért kisebb, mint az eddigiek), ha ezeket a "komoly" kihívásokat teljesíteni kell, a longshot kivételével.

[ Szerkesztve ]

https://erdélyízei.com

(#2046) steele80 válasza nutella1 (#2045) üzenetére


steele80
senior tag

A longshot nálam kegyetlen pc-n. A bigmap-ra járok, de 3ból egyszer kidob server snapshot error-ral. Ráadásul mindig akkor, ha hentelek rendesen. Ráadásul a longshot bugos is, mert hiába a távoli kill nem adja be a longshotot érte. Bosszantó. :(

[ Szerkesztve ]

(#2047) nutella1 válasza steele80 (#2046) üzenetére


nutella1
őstag

Az nem jó, én is pc-n játszom, de nincs semmi gondom a longshottal. Sima, multi HC Dom-on megyek mindig, hamar összejön. Error sincs soha. Nálam csak a Barracks-ban bugos néhány customization dolog.

https://erdélyízei.com

(#2048) malystryx


malystryx
senior tag

Uraim, először is Boldog Új Évet! :C
Lenne egy érdekes kérésem.. :B Valaki akinek nagyon jól megy a kontrollerrel való játék és aim assist nélkül is penge benne, legyetek már kedvesek egy videót átküldeni, mert van egy streamer aki nem hiszi el hogy fps-t kontival lehet játszani és assist nélkül. Én tudom hogy sokatok marha jól nyomja vele, és használtok különféle karhosszabbítókat, de az orra alá akarom dörgölni, mert lassan leharapja a fejem... Megköszönném. :) :R

(#2049) juve600


juve600
nagyúr

üdv

DUPLA XP meddig tart ? :)

(#2050) centrino válasza juve600 (#2049) üzenetére


centrino
aktív tag

Elméletben december 30.-ig, gyakorlatban... Valószínű, hogy ameddig tart a karácsonyi event.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.