Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nanamii_o
tag
Sziasztok,
A minap tettem fel egy kérdést a steam topicban refundal kapcsolatban. Minden rendben ment. Ez a refund történetesen az mw2 vault edition upgrade volt. A vicc az,hogy miután visszakaptam a pénzem ugyanúgy megvan minden. Lockolta a 4db spéci operátort,de mivel úgy léptem ki a játékból,hogy be volt állítva az egyik tudom tovább használni,csak váltani nem tudok. Kíváncsiságból ránéztem a battle pass-re és az itemeket is tudom unlockolni. Mindent megkapok és mindent tudok használni is mintha semmi nem történt volna. Lehetséges,hogy emiatt kapok egy ban-t vagy csak simán jön egy patch hozzá? Csak azt nem tudom,ha javítják akkor mi lesz az eddigi szintemmel? Addig örüljek még nem javítják és toljam ezerrel ezt a k*va sok dupla xp-t vagy inkább nem? Vagy írjak a supportnak? Rendesen félek vele játszani pedig húzni kellene a fegyvereket,mert lassan megvan az orion camo. -
nanamii_o
tag
válasz rewtenator #7246 üzenetére
Probald meg ezt. https://youtube.com/watch?v=pFlxq15K-5Q&feature=share
-
nanamii_o
tag
válasz rewtenator #7258 üzenetére
Akkor lehet jatekbeli hiba es majd javitjak. Nekem tudod mi volt? Minden halalom utan kb 10msp-ig osszevissza szaggatott a jatek. Le kellett vegyem low-ra. Nincs nagy erogepem (3070ti) de azert ne kelljen mar ezen a kartyan lowon tolnom egy codot..Megprobalok utatanezni neked majd meg irok.
[ Szerkesztve ]
-
nanamii_o
tag
válasz twinfather81 #7260 üzenetére
Minden mas jatek szepen fut 1440-be. Kivetel a cod story. A multi is tokeletesen fut. De mar nem erdekel. Vegigvittem.
-
nanamii_o
tag
válasz twinfather81 #7262 üzenetére
Majd azzal a regi flipperes jatekkal tudod. Azt szerettem
-
nanamii_o
tag
válasz rewtenator #7258 üzenetére
Battlenet vagy steam?
-
nanamii_o
tag
válasz nutella1 #7337 üzenetére
En csak a longshotok miatt hasznalom,mert nekem igy egyszerubb eszrevenni oket tavolrol. De baszki olyan emberekkel talalkozok..olyan szinten tokelyre fejlesztik a kempelest,hogy konkretan majdnem a maprol kimegy es maga ele teszi azt a kis kihajthato fedezeket. Jokat szorakozok.
[ Szerkesztve ]
-
nanamii_o
tag
válasz markknight #7416 üzenetére
Nekem az elozo resznek a zeneje is jobban tetszett. A menube meg a meccs vegen amikor mutatjak az uccso killt. Sokkal porgosebb volt a jatek is. Ebbe ugy sprintelsz ahogy az elozobe walkoltal kb.
-
nanamii_o
tag
válasz planbmokus #7670 üzenetére
Meg a szotyizgatás, a chips zabálás és közben a gyerek sír a háttérben a mikrofonjának meg olyan hangja van mintha feldugta volna a s*ggébe.
-
nanamii_o
tag
válasz planbmokus #7673 üzenetére
Már vissza se ír az úriember. Elijesztetted.
-
-
nanamii_o
tag
A KillCam legyen veletek Uraim!
-
nanamii_o
tag
válasz juve600 #8085 üzenetére
Hát,ha azt nézed abban a hc-módban meg alap nincs nem? De amúgy is tökmindegy. Nemrég néztem egy ilyen programozó sráccal egy interjút. Nagyon komolyan értett a témához. Ő is azt mondta,hogy egyik anticheat sem fogja tudni felvenni a versenyt a csalókkal soha. A csalók mindig egy lépéssel előttük lesznek. Minden kiskaput megtalálnak. Van olyan pl ami a hangkártya driveredbe épül bele és természetesen észrevétlen az anticheat számára. Aki multiplayerezik manapság annak ezzel számolnia kell. Mármint a sok csalóval. Szerintem inkább onnan kellene megközelíteni a dolgot,hogy miért? Miért jó ez nekik,hogy más szórakozását teszik tönkre? Na mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
nanamii_o
tag
válasz markknight #8116 üzenetére
Az első kép az az uccsó mission nem? Amikor a kis lézereket kell kerülgetni. Nekem ugyanilyen volt hónapokkal ezelőtt. Meg medium-ra kellett vennem a textúrákat 3070ti-al,mert ha lelőttek a spawn után szaggatott a játék vagy 10msp-ig. Emiatt engedtem el a platinázást.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Asszociációs játék. :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest