Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Acheron

őstag

válasz soo277 #7688 üzenetére

Időközben megoldottam a feladványt. Ma kétszer is kiterítettem a sárga barátunkat, de az elsőnél annyira hajtott a türelmetlenség, hogy rögtön rárohantam a fegyverre - persze hogy rögtön kiszedtek a környéken nyüzsgő botok. A másodiknál már taktikusabb voltam, megvártam, amíg a lelkes sereg megpróbált levadászni, és szépen megritkítottam őket is. Utána beballagtam a fegyverért, és a másik irányba ki is tudtam menni - volt még ott néhány bot, de azokat sikerült kikerülni (a fene sem akart már tűzharcot a nagy nehezen megszerzett fegyverrel). Utána szépen elosontam a legközelebbi kimenekítési pontig - ott épp lehívott egy helit valaki, azt megvártam, míg elmegy, utána hívtam a magamét. Még egy armored bot betévedt oda, de azt rövid úton rendeztem, így sikerült nyugiban felülni a helire (ahogy felszálltunk, hallottam, hogy pont odaér egy autó, úgyhogy céloztam a bejáratot ezerrel, de már nem bukkant fel senki az ajtóban...)
    Azért a vége már szívdobogós volt, nagyon ideges lettem volna, ha ott megy el az M13...
    Végsósoron nem annyira a Chemistet volt nehéz leszedni - a kísérete volt az igazi kihívás.
    Viszont az látszik, hogy ha nekifekszik az ember (tegnap, tegnapelőtt csak egyszer - egyszer próbálkoztam, de ma legalább ötször nekifutottam), soloban is le lehet hozni. Csapatban nem lehet nagy kihívás.Türelem kell, nem szabad fejjel menni a falnak (eddig minden esetben azon buktam, hogy gyorsan akartam eredményt kicsikarni...) Jah, és persze kell egy jó erős sniper fegyó ;] :DDD

Viszont akkor lássam a DMZ -t legközelebb, amikor a hátam közepét...
    Remélem nem tesznek be több ilyen agyament ötletet, hogy egy kicsit sem szimpatikus játékmódból kelljen kivakarni egy fegyvert... :(

Új hozzászólás Aktív témák