- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Call of Duty: Mobile téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
HollyBoni #3801 üzenetére
Néha van, mikor beraknak ötödiknek valami egyéb módot is.
Például korábbi szezonokban megfordult már néhány napra pár alkalommal Kill Confirmed is.
Ezek olyan alkalmak voltak, hogy azt játszva +50% rank pontot kaptál a végén.Azokat használtam ki valamelyik MP legázáshoz.
Külön jó, hogy kifejezetten szeretem is a Kill Confirmed módot.
Rankedben meg 10v10-et szerintem utálnám. 😅
Másodperc nyugta nem lenne az embernek. -
törölt tag
válasz
HollyBoni #3787 üzenetére
Olyan véresen komolyan én sem veszem.
Csak sokszor idegesítő hogy milyen helyzetekben is simán lelőnek a Type-al. Igaz minden játékban vannak fegyverek amik kiugranak a többi közül de itt a type az ennél sokkal jobban kiugrik már. Én akkor sem fogom használni mert nem szeretem az assault fegyvereket. Nekem a favorit egy ideje már a Rus 79u. Brutál jól balanszolt fegyver. Szerintem nagyon alulértékelt. Ebben a szezonban rankeden szinte csak pluszos statokat csináltam vele. Igaz még master szinten sem vagyok. Magasabb szinten ez majd változik
-
-
válasz
HollyBoni #3739 üzenetére
Rankedet a csapat 90%-a nem játszik, de ranked minimálisan sem feltétel, főleg nem CW-hez.
Teljesen nyilvánvaló, ha valaki csak idegeskedést és nyűgöt lát a ranked meccseken, aki csak normál meccseket játszik és aktív, ugyanolyan tiszteletet kap.Ha a Messenger szobánkat is követik a tagok, úgy gondolom az extra kedvet, motivációt és húzóerőt tud adni a játékhoz.
Segítünk, informálunk, hülyülünk, eredményeket osztogatunk meg. -
Kbali
nagyúr
válasz
HollyBoni #3131 üzenetére
Ez az új frissítés eléggé megizzasztja az ipad-em. Ilyen szintű lag-olást eddig még nem tapasztaltam a játék során. A vicc, hogy rálövök valakire, látom a hitreget, majd egyszercsak ugrik a megjelenítés és meghaltam, mert közben lelőtt valaki a semmiből, de én is megkapom az előzőleg lelőtt emberre a pontot.
Plusz ez a helikopteres mission a mi a franc? Megcsinálom a feladatot, erre mindig visszadob a kínzószobába. -
Delerium
senior tag
válasz
HollyBoni #2784 üzenetére
Ezek a spéci módok és pályák legtöbbször csak időszakosak, amíg tart hozzá az event, addig vannak bent a játékban nem állandóan. Jövő héten kezdődik az új szezon, most már sok minden nem fog történni. Maximum lesz egy pár napos rank protection, hogy ha vesztesz rankeden, ne bukj pontot.
-
Delerium
senior tag
válasz
HollyBoni #2782 üzenetére
Amelyik fegyverre akarod használni azt a fegyvert keresd meg a loadoutodban, jobbra fent írja a fegyvernél, hogy upgrade, arra rányomsz és ott lehet elhasználni a weapon xp cardokat. Megadhatod, hogy csak 1 weapon xp card, vagy szinteket a fegyveren és írja alatta, hogy az mennyi card lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- DOOM - The Dark Ages
- Béta iOS-t használók topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- BestBuy topik
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged