Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Csak elfelejtettem linkelni.

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
laceszgamer
üzenetére
Nekem is a cod1 UO a kedvencem a mai napig.... de a fiatalok a cod4nél kapcsolódtak be igazán
-
laceszgamer
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Hát akkor öregszem.
Nálam a classic azért kicsit régebbi kategória. 
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
laceszgamer
üzenetére
Egyszerű a válasz erre.
Azért mert a cod4 igazi classic. A másik indok meg, hogy a köv. résszel a köv. MW remastered jön majd feltételezhetően
szimpla üzleti terv az egész.. -
laceszgamer
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Hát arra tuti jó lesz, hogy most majd már a legelején is megosztódik a játékostábor. IW amúgy sem várható nagyon tartósnak, így viszont még hamarabb elfogynak az emberek.

Azt nem értem, mért pont a 4-et kellet remasterként hozzátenni. Az első részek vagy a 2 sokkal jobb lett volna szerintem.
-
AD4MINATOR
nagyúr
...és igen, "Crew Expendable" mission playthrough from #MWRemastered a videó... annyira nem érdekes hogy oric már nem is cikkez róla

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ahogy írják hsz-ekben is kampány lesz.
-
törölt tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Én egy ph-s tagra próbáltam utalni, de az is igaz, amit te írtál.
(és bízd oda, csinálni fognak...) -
törölt tag
Ajjaj, valami kezdődik...

-
melega
őstag
Te a Battlefield 1 visszatér az 1. világháborúhoz.
Viszont a multija nem jobb mint a 4. részé, csak mások a fegyverek, pályák, járművek.A COD Infiniti Warfare multyja is hasonló mint az ADvanced Warfaré. Itt is vissza kéne menni az első világháborúhoz, nem előre haladni, mi a véleményed?
-
melega
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Te én majd megveszem, ha jól lemegy az ára.
A MW 1 reamstead sokkal jobb, mint az alapjáték.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Gusztustalan ez az egész ez igaz, de bukta nem lesz az is tuti..... max. visszaesnek az eladási számok, de ennyi, kibírják.... a másik meg, hogy a remastered cod4 miatt ami kiesik a futurisztikus cod miatt azt a "csak-a-remastered-miatt-veszem-meg" gyerekek visszahozzák...

-
melega
őstag
NEkem az az érzésem ez a játék sem fog megujulni.
Esküszöm jobban járnának ha az első részeket adnák ki ezen a grafikán.
Fejemt teszem rá, hogy a Modern Warfare 1 dlcjével sokkal jobbat fogtok szórakozni, mint az alapjátékkal. -
laceszgamer
addikt
válasz
üzenetére
A fő probléma ott van, hogy aki multis lövöldét keres annak nem igazán van más, mivel a régebbi részek az uj megjelenésével mindig kihalnak.
Oké, ott a BF és a CS, de azok meg azért eléggé másak.
Remaster meg nem érdekel mert azon kevesek között vagyok, akik annyira azért nem voltak oda a 4-ért.

-
törölt tag
Gondolom itt a bukta alatt a süteményt érted, mert azért meg lehet nézni mivel játszanak mai napig többen.
Ezzel nem ellened szólok és ugye ilyenkor kerül a képbe a "másik oldal" szóval nem is bf ellen, de azért mert láttunk pár videót...Én nagyon szeretem a sorozatot és oké tényleg sok ebből az ugrabugárlós lövöldéből, de valószínű már akkor a kész termék végén voltak a fejlesztők, amikor a BO3 megjelent.
Így mondhatni most ezt dobta a gép, akinek tetszik megveszi, akinek nem nem, ettől még a multi ugyan olyan jól fog pörögni, mint eddig. (természetesen továbbra is konzolon, lásd pl. ESL) -
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nekem továbbra is tetszik.
-
wjbhbdux
veterán
1 hónapig PS4 exkluzív a CoD4 remaster. [link]
-
wjbhbdux
veterán
Kit Harington, Game of Thrones star, will play as the villain in Call of Duty: Infinite Warfare’s campaign
Guy Ritchie, director of Snatch and Man from U.N.C.L.E., is working closely with Infinity Ward in an unannounced production role

-
wjbhbdux
veterán
Szerintetek E3 alatt be meri vállalni az MS vagy a Sony hogy a színpadjára hívja a játékot és a potenciális negatív youtube visszhangot, vagy száműzik idén a CoDot? Az már kiderült hogy a multiplayert csak ősszel mutatják meg először. [link]
-
törölt tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Amúgy szerintem is. Tuti ez lesz.
és a Ghost 2 mellé adják majd. 
-
AD4MINATOR
nagyúr
köv. cod már az MW2 remastereddel jön!

-
törölt tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Viccelsz? Rúgjon, de úgy mint ááálllat.

Amúgy én nagyon várom, nem tudom megmondani pontosan miért is.... jah de imádom, hogy végre konzolon úgy játszhatok, ahogy a nagy könyvben az meg van írva.
És pont letojom mi lesz a végkimenetel, mert kell és kész.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Jakesz
addikt
Nem értem, hogy mi ez a sírás az MW Remasteredért, amikor úgyis egy lobbys, cheaterekkel teli, alig párszázas játékosszámot fog produkálni, ahogy az utolsó részekben történt (persze csak PC-n). Jókora naivitás kell ahhoz, hogy egy CoD 2-4-en nevelkedett PC-s azt higgye, hogy na most majd visszajön a régi feeling. Annyiban visszajön, hogy pár menet erejéig nosztalgikus lesz a régi pályákon és fegyverekkel darálni, aztán az első mondatban leírtak miatt 1-2 hét múlva kihal az egész, aztán aki rákapott, azok felteszik az eredeti CoD 4-et.
-
törölt tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Ennyi, szerintem készíts egy összeállítást és add be.

-
törölt tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Mehetnének az őskor felé, pár játékost szívesen megdorgálnék egy bunkóssal.

-
laceszgamer
addikt
válasz
üzenetére
Hát az biztos hogy érdekes lesz a kövi rész témája. Ugye elvileg 3 csapat dolgozik, 3 éves fejlesztési időkkel.
Szóval most az AW-t és a BO3-at fejlesztő csapat már elvileg valamin dolgozik, és az IW-t fejlesztő csapat elsz az első ami felszabadul a sorban, viszont az általuk készülő rész majd 2019-re esedékes.Na ebből csak anynit akartam kihozni, hogy kíváncsi lesz, hogy vajon a BF1 miatt kijön-e majd akár rövidebb fejlesztéssel valami nem jelenben-jövőben játszódó rész, vagy megy minden ahogy eltervezték.
-
törölt tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Majd ha jövőre az új rész neve Call of Duty Bieber Edition lesz...

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
laceszgamer
üzenetére
Jó, hát Biebert még a cod se tudja letaszítani a Most Disliked YouTube Videos trónról

Amúgy meg akkor kezdjetek el aggódni, amikor tényleges gameplay videót utálják ennyien, mert az tényleg baj lesz... egy trailer max. előszele lehet a viharnak.

-
J.Hetfield
aktív tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Ez egy vicc. Divat lett fikázni, sok agyhalott troll, lefogadom többségüknek köze nincs a játékokhoz, egy cod-al se játszottak még, csak nyomják a dislikeot mert menőnek hiszik magukat.

-
laceszgamer
addikt
Már a második helyre tornázták fel a trailert, aztán hogy ez mekkora " dicsőség " az már más kérdés. Az első hely az jó messze még.

-
Dave567
veterán
válasz
laceszgamer
üzenetére
Mind 3 meg van, az utóbbiért már sajnáltam kicsit a pénzt, de a többi felejtős, és már az is lesz.
-
laceszgamer
addikt
Modern Warfare trilogia egyben újra jön régebbi konzolokra hamarosan....
-
Dave567
veterán
válasz
killer095
üzenetére
De most ki mondta hogy gáz ha nem tetszik? Nekem se tetszik, de a sok cs.cska bf b... ne jöjjön ide fikázni a másik játékot, mikor ugyan olyan szar, csak ok másban szarabbak, jó kijelentem, a bf grafikában jobb, de itt ki is merül, csak egy ilyen kaliberű játéknál már sokkal többet vár el az ember mint a grafika.
-
killer095
őstag
Nagyon ugy nézz ki hogy sok ember téved a cod trailerre adott dislike mennyisége okán. Ugye sokan azt hszik azért a sok dislike mert a "sok trol direkt 245 accountal dislikolja"
Ali -a aki melesleg a legnagyobb cod channel youtubon feltett egy kérdést ebben a videóban ami mindössze 1 órás mkor ezt a kommentet irom:[link]
És elég valószinü hogy a főbb feliratkozói lájkolnak dislikolnak.
A lényeg a videóban hogy ha az uj cod tetszik akkor like ha az uj bf akkor dislike és hát eddig elég egyértelmü..1 órával a videó feltöltése után 11e a 20e hez a like dislike arány, lehet hogy az a közel 2 millió dislike mégsem trollok gyülekezete? kezdem nagyon azt hinni (személyszerint nekem is elegem van belőle) -
laceszgamer
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Hát valszeg itt is várnak legalább annyit, vagy ahogy csökkennek a vásárlások, mikor már ugy gondolják emgéri külön is.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
laceszgamer
üzenetére
Nuke is jó félévvel később jött ki, nem? Vagy legalább 4-5 hónappal később..
-
laceszgamer
addikt
Aztán pár hónappal a megjelenés után majd valszeg adják külön is, addigra aki akarta már úgy is megvette egyben, maximum még egy kis bevételt beszednek azzal, hogy felteszik külön is a 4-et Steamre.
Kicsit oylan mint a Nuketown a BO3 mellé, először csak előrendelőknek, aztán már megvehető külön is, mikor már azt se vették, akkor jó legyen mindenkinek.
-
Dave567
veterán
Majd megnézzük az eladásokat, meg a pontokat melyik a jobb, de én az egyikre se szavazok.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Hivatalosan nem lesz kapható, de elvileg külön letöltőkód lesz a dobozos példányok mellé, valszeg sokan horror áron adják majd azt el.
-
BandiHUN
veterán
Nincs mit ezen vitázni.Ki azt veszi,ki ezt.Mondjuk most fura lesz a scifi űrhajós cod az 1.ww-s BF-el...de hát már láttunk furcsaságokat.Én a magam réséről még mindig azt mondom,hogy remélem,a remake-hez hozzá tudok jutni a scifi nélkül,és megy mellé a BF-elégedett is leszek.
Ezt a részt meg kenjék a hajukra.Leghamarabb a nyílt béta talán meggyőzhet,de az a BF-ből is biztos lesz...
Ki fog deríteni mindent a két béta. -
törölt tag
Közben észrevettem, hogy rossz topic-ba szóltam hozzá... sry

-
Van olyan, aki elorendelt ps4-en a Call of Duty Infinite Warfare Digital Deluxe Edition-re?Ha igen, akkor annyit kerdeznek, hogy az osszeget most vontak le vagy majd megjeleneskor fogjak?
Illetve a BO3-hoz most megkapja az 1000 cod pontot es a dinamikus temat?Agyalok rajta, hogy mar most elorendelek.

Mi az a 33k... Pfff durva, de ha novemberben vonjak le es mar most megkapnam a ps temat es az 1000 bo3 pontot, akkor vetel.
Arrol nem is beszelve, hogy a Season Pass-t is tartalmazza a csomag es nem kene a lemezzel bibelodni.
- -
kribe
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Semmit, ezért várom a multiplayer reveal-t mielőtt akár erről akár a harcmező: lókolbász edisönről nyilatkoznék. Csak arról van szó hogy megfogadtam még egy ugri-bugri codot nem veszek meg, és ebből a videóból úgy néz ki az IW-ben is lesz ilyen. Azt pedig hogy egy remastered MW-vel akarják eladni az az én véleményem szerint eléggé szánalmas dolog, nyilvánvaló hogy a játékos közösség elég nagy része várt egy hagyományos cod-ot, de mivel azt (valószínűleg azért mert mikorra nyilvánvalóvá vált hogy sokaknak elege van a futurisztikus lövöldékből már másfél-két éve benne voltak a fejlesztésben) nem tudták megadni, ezt az óccsójános megoldást választották. És persze külön nem lesz kapható, mert azért ők se teljesen hülyék. Eddig így látom a helyzetet, de ahogy mondtam, a multiplayer bemutatóig még semmi se dőlt el számomra. Lehet a multi olyan lesz hogy besza-behu, azonnal előrendelés, ki tudja? Csak egyelőre erre kevés esélyt látok és ez szomorú mert jó régóta a cod az első számú játék amit játszom minden évben (még ha az utolsó háromba összesen nem is tettem bele annyi játékidőt mint a BO2-be vagy a MW2-be).
-
killer095
őstag
válasz
wwenigma
üzenetére
Amit irtam (nem eset volna le) azokra értettem akik vették afáradságot és megtanultak játszani ami nem 10-20 óra volt,hanem akkor 100+is főleg ha eslre járt stb (magamra értem),persze voltak macro userek ahogy codba meg aimbot+wh kombóval játszó vérpistikék ugyhogy ez igy szerintem 1-1
-
killer095
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Codban lévő fegyverek kezelése fényévekkel egyszerübb mint bf3ban(bf4ről nem nyilatkozom mert az lejebb adott mindenből,pont ezért)
De mindegy fiakzhatjuk itt egymást ki mit szeret de a cod a végét fogja járni elég hamar ha nem hallgat a fanokra, még1 ilyen repkedős cod és a fanok kibelezik őket -
killer095
őstag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Csak ennek azis oka hogy mig a cod egy tucat shooter amihez nemsok skillkell, és igen merem ezt mondani mivel magam is játszom vele nap mint nap.
Addig a battlefieldekben a fegyverek visszarugnak,stb stb. vagyis egy bf3hoz anno több skill kellett mint 3codrészhez együttvéve.
Ezért van hogy konzolokon a sok 10éves ezt tolja (mert 50% nincs 18 az tuti) a BF helyett
-
kribe
őstag
Nekem is tetszik ez a trailer, ha a játék nem is.

-
Casanova*
veterán
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
38 évesen nyomtam egy lájkot. mit szólsz ehhez?

-
-
wjbhbdux
veterán
Egy jobban összevágott trailerre mindjárt más a like arány [link]
-
törölt tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Munkára ott a laptop és talán 15évesen "torrenteztem" le utoljára játékot. RTS nekem ááááh, szóval igen igazat is adok nektek persze és teljesen jogos, hogy ami nekem jó, az lehet másnak nem.
Nem egyszerű na...
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
üzenetére
konzolon hogy játszol rendesen pl. RTS-t? na ugye....
jó a konzol, de vannak hátrányai is... ami neked jó, másnak nem biztos, hogy szintén eléri a megfelelő szintet.
nyilván a csíter mentes (azért annyira nem..
) és konzolra-optimalizált játékok jó dolgok, de konzol mellé kell egy gép is amin dolgozol, azt se feledd... míg egy gamergép egyben gamer és munkagép is lehet... aztán meg ott a másik dolog, a játékok ára konzolra, vs. pc-torrent
szóval a lényeg, hogy nem olyan egyszerű ez ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Elfogadom, megértem, korrekt választ.

Sajnos a szórakozás/hobby sok pénz, de pc-be fektetni már én se fogok, tavaly elkezdtem belátni, hogy nincs tovább értelme. (pl nekem a cod-ok, mortal kombat x...) ezek voltak a húzó címek, aztán találkoztam az exkluzívokkal is, de az most nem téma.
Nagyon nem volt egyszerű belátni ezt az egészet és nem figyelni pl az élsimításokat, hogy 90 akár 120fps-el menjen ilyesmik, mert egy pöpec gamer asztalim volt (i7, 16gb ram etc...) de tényleg nem fogja megbánni senki a konzolt (szerintem)
És azt is bevallom, hogy sokszor hiányzik pl a DayZ (olyan amilyen, szerettem/szeretem nagyon) vagy cs:go vagy egy kis moba... de ha leülök, na jó fekszek
a konzol elé, akkor csak nyomok egy play-t és indul és nem kell foglalkoznom semmivel sem, csak azzal, hogy pár órára kikapcsoljak és szórakozzak.
(most már végre egyre több baráttal, ahogy mondani szokták "csíííter mentes közösséggel")Én 28 vagyok és természetesen tervezzük párommal a jövőt, ez evidens, de azért 2-3óra pihi/hobby mindenkinek meg jár, lehet akár 70éves is az illető. (ismét szerintem)
Jahh és még valami, én tartom a szavam ember vagyok
ha nyerek a lottón, legyen akár 4-es is, eskü veszek neked egyet!!!

-
BandiHUN
veterán
válasz
üzenetére
Ezzel 1 a gond:vegyél nekem PS4-et...mikor a PC-mre se tudom áldozni a harmadárát sem,igaz akarni se nagyon akarom.Én is konzolról jöttem PC-re,de nem mert jobb,hanem ócska gépem volt,és annó beleuntam a második 100rongyos x360 elpusztulásába.
Más kérdés,hogy 10 éve volt.Most nincs 150em szórakozni egyik platformon sem.És szidni szidhatom a PC-t,Te konzolos vagy....már.
Én már talán sose költök mégegyszer ennyit gémre 37 évesen,családdal,heti pár órával....de ami van,és amik a tények,szapulhatom azért.Nem csak nyálcsorgás és hype egy fórum.
-
törölt tag
Még nem értem a hsz-ek végére, de badarságokat beszélsz, vegyél fel ps4-en és tolunk egy jó party-t.

Jah és még valami, nem akarlak megbántani, de ha itt sírni fogsz, hogy így a pc-s cod úgy a pc-s cod, akkor vess magadra, ha megveszed pc-re az új részt.
Leírtam a bo3 topic-ba , hogy sajna EZ VAN! PC-n már nem lesz olyan a cod, mint régen volt.
Én beláttam és léptem is, vettem egy ps4-et, gépem meg ment a lecsóba, majd 1000 eredeti játékkal együtt.De nem bántam meg! Nagyon nem, mert itt ps4-en és nem isteníteni szeretném, de ps4-re ha veszel valamit az egy fajta garancia, hogy egy 98%-ban tökéletesen jól működő terméket kapsz a pénzedért cserébe, rengeteg játékossal és sokkal kulturáltabb közösséggel egyetem.
Kinek nem inge.... na olvasok tovább

-
guftabi96
addikt
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Én is, pont délelőtt néztem.

Ettől függetlenül venni fogják ezt is.
-
J.Hetfield
aktív tag
Nem semmi, hogy a trailer youtube-on 156e like 201e dislike-nál jár
Összehasonlításképp: AW 221e/49e
BO3 392e/78e. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Hát lehet, hogy kezdetben így lesz, de nézzük meg majd a számokat 1-2 év elteltével. Szvsz lesz nagy meglepődés, főleg ha a modderek is beindulnak (Promod-ot ide!).

Egyébként ha két kulcsot kap az ember a vásárláskor, akkor simán benevezek: MWR-ét beaktiválom, az Infinite-et meg elpasszolom aprón.
-
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Milyen igaz. -
-
Casanova*
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Xbox Series X|S
- Path of Exile 2
- Éjszakai műszak
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone AIR 256GB 100% (2028.10.22 Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

szimpla üzleti terv az egész..

(és bízd oda, csinálni fognak...)

(ezért szeretik jobban a kis jancsikák)