Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Teszt embargo mikor jar le?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
birorichard
üzenetére
-
oriic
HÁZIGAZDA
Iw-ben van YOLO mod. Egy eleted van, halal eseten a teljes jatekot elolrol kell kezdeni.
-
szasanyi
félisten
válasz
birorichard
üzenetére
A kérdést bővített kijelentő mondattá alakítva visszaküldték?

-
birorichard
őstag
válasz
szasanyi
üzenetére
Várj, lefordítom.
"Köszönjük visszajelzését. Tudomásunk szerint a telepítéshez jogosultság ellenőrzés céljából szükséges lehet a DVD lemez, ennek a leírtak sem mondanak feltétlenül ellent: "Once content has been installed, you no longer need the installer discs to play content."
Természetesen elképzelhető, hogy végül a kiadó másképp dönt mégis és esetleg nem lesz szükséges a lemez, azonban azt sem szeretnénk, hogy olyan vásárlók is rendeljenek ebből a kiadásból, akik nem rendelkeznek dvd olvasóval, mert ha mégis kell a lemez, akkor viszont nem tudják telepíteni a játék ezen kiadását.
További információkkal kapcsolatban, kísérje figyelemmel honlapunkat.""Köszönjük visszajelzését. Valójában fingunk sincs.
További információkkal kapcsolatban, kísérje figyelemmel honlapunkat. Meg a pénteki megjelenést..."Kb mint egy időjárásjelentés.

-
szasanyi
félisten
válasz
birorichard
üzenetére
Az a tuti!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
szasanyi
üzenetére
Nem jott valasz tovabbra sem.
Amugy este 6-tol en mar meg par ismeros jatszhatunk, lehet streamelek majd ha rendszer engedi. (Lehet streamelni mar, csak Twitch rossz sokszor premier elotti jatekoknal Xboxon)
Btw Twitteren lattam mar jatekost aki IW prestige 1-et elerte mar.
-
szasanyi
félisten
válasz
laceszgamer
üzenetére
No, akkor már nem sok van hátra mert továbbra sem láttam pontosabb infót.
-
birorichard
őstag
Ha jól emlékszem, talán Deus Ex-nél volt most ilyen. Valaki tud erről valamit? Ugyanaz a figyelmeztetés.
-
szasanyi
félisten
válasz
laceszgamer
üzenetére
Na, ezzel a válasszal sem vagyunk előrébb.

-
laceszgamer
addikt
CD galaxis válasza:
"Köszönjük visszajelzését. Tudomásunk szerint a telepítéshez jogosultság ellenőrzés céljából szükséges lehet a DVD lemez, ennek a leírtak sem mondanak feltétlenül ellent: "Once content has been installed, you no longer need the installer discs to play content."
Természetesen elképzelhető, hogy végül a kiadó másképp dönt mégis és esetleg nem lesz szükséges a lemez, azonban azt sem szeretnénk, hogy olyan vásárlók is rendeljenek ebből a kiadásból, akik nem rendelkeznek dvd olvasóval, mert ha mégis kell a lemez, akkor viszont nem tudják telepíteni a játék ezen kiadását.
További információkkal kapcsolatban, kísérje figyelemmel honlapunkat." -
oriic
HÁZIGAZDA
-
szasanyi
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Megvárom a választ erre.
-
laceszgamer
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én már írtam nekik péntek este, de szerintem csak holnap fognak visszaírni, a hosszú hétvége ott is hosszú hétvége.

-
szasanyi
félisten
válasz
laceszgamer
üzenetére
De, írják [link]
-
birorichard
őstag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Úgy legyen, mindenesetre volna értelme meglépniük ezt.
-
laceszgamer
addikt
válasz
birorichard
üzenetére
Azt se írják sehol hogy kéne, bár majd kiderül úgy is pénteken, de szerintem nem fog kelleni, Steambe a kód beír, letölt és játszik.
Szokásos lesz. 
-
birorichard
őstag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Nem a játékhoz kell PC-n a lemez, csak az aktiváláshoz...
-
laceszgamer
addikt
válasz
laceszgamer
üzenetére
Még ahol hivatalos oldalon elő lehet rendelni, ott is csak azt írják, hogy a PS4 és az XO verzióknál kell a lemez a játékhoz, a PC-t sehol sem említik, hogy kérné a lemezt.
-
birorichard
őstag
-
shotika
őstag
válasz
szasanyi
üzenetére
Nem azt mondtam, hogy ők hibáztak, hanem hogy ez bullshit. Konzolvilágnál dolgozó ismerősöm is megerősítette az előbb, hogy így lesz. Bár én nem látom sok értelmét, azon kívül, hogy a dobozos vásárlókat szopatják ezzel. Multi edddig is eredeti seriallal ment, a single-t úgyis feltörik az első nap. Mondtam is neki, hogy ezzel buktak 18k-t, megyek valami cd kulcsos oldalra. (steam nem játszik, 25 ezret nem költök a Legacy-ra...)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
szasanyi
üzenetére
"Ez világos, hiszen mindig is így volt (PS3 és PS4 esetében legalábbis), hogy lemezes változat el sem indult a lemez nélkül."
Itt másról van szó. Konzoloknál ha Legacy kiadást veszed, az Infinite Warfare lemezen lesz, a Modern Warfare Remaster meg letöltőkód lesz. Viszont utóbbival csak akkor tudsz játszani, ha az Infinite Warfare lemeze benne van a gépben.
Na most PC-nél nem tudom most mi lesz, én eddig azt az infót kaptam, hogy a tokban egy kód lesz, amit beaktiválva mindkét játék a profilodra kerül. (ezzel kerülik el azt hogy valaki eladja MW: R-t külön) Ezért sem értem miért kellene PC-s változathoz lemez.
-
szasanyi
félisten
Ez világos, hiszen mindig is így volt (PS3 és PS4 esetében legalábbis), hogy lemezes változat el sem indult a lemez nélkül. De ez PC-s verzió, és ezért nem értem miért ragaszkodnának a DVD-hez? Amit nagyon sokan nem használnak már nem csak én, így ez másoknál is probléma lesz / lehet.
-
szasanyi
félisten
CD Galaxis nem amatőr piaci résztvevő ezért gondolom azt, hogy nem beszélnek (tesznek közze) nagy hülyeséget. STEAM verzió esetén nem kapsz lemezt azt különösen nehéz lenne így használni, de itt konkrétan a doboz verzió szerepel. és ami iatt kérdezem pont az, hogy a STEM áránál olcsóbban is beszerezhető és nekem (meg gondolom még jó sok embernek) nem az a lényeg honnan vagy hogyan van megvásárolva hanem, hogy ugyan az mennyiért?
-
szasanyi
félisten
válasz
laceszgamer
üzenetére
Érdekes, mert kiemelten fel van tüntetve:
Nekem meg nincs DVD ROM a gépemben, és nem is szeretnék már mert nincs rá szükségem. Viszont itt az áll, hogy már a telepítéshez is kell. Most akkor melyik az igaz?

-
oriic
HÁZIGAZDA
PS4-en élesítették az MW szervereket. Jelenleg csak ott 100k játékos tolja. És megjelenés előtt vagyunk.

-
laceszgamer
addikt
-
wjbhbdux
veterán
válasz
laceszgamer
üzenetére
csak a legacy változathoz van odaírva, lehet így akarják megakadályozni hogy az olcsó magyar kulcsok a g2a féle oldalakon kössenek ki.
-
laceszgamer
addikt
válasz
laceszgamer
üzenetére
Elírás, tessék, ez hivatalos oldalról származik:
"Steam
For the disc-based (physical) Legacy Edition of Infinite Warfare on Steam, installation discs will be provided along with a Steam Key that will allow you to install both Infinite Warfare and Modern Warfare Remastered. An Internet connection is required to download content. Once content has been installed, you no longer need the installer discs to play content.For Digital Legacy and Digital Deluxe Editions of Infinite Warfare on Steam, there is no game disc or voucher code. An Internet connection is required to download content. Modern Warfare Remastered and Infinite Warfare are two separate downloads and there is no requirement to have both installed in order to play either piece of content. No game disc is required if you purchased the Digital Legacy or Digital Deluxe Edition of Infinite Warfare."
PC esetében még telepítéshez se kell a lemez, elég a kulcs, aztán el lehet felejteni a lemezeket.

-
wjbhbdux
veterán
Ha valaki el szeretné kerülni a bolti változat
"A PC változat esetében a DVD lemeznek kötelezően a meghajtóban kell lennie és aktív internetkapcsolattal kell rendelkezni. Optikai meghajtó hiányában a játék aktiválása, telepítése, azaz használata nem lehetséges. "
kellemetlenségeit, akkor a Windows storeban is megvehető lesz Forintért. iw / mwr -
dejaris
addikt
Hello!
Monsteres kod: vqnhetesrdheteshym
Aki felhasznalja, drukkolhat, hogy elkeszuljon a tervezesi feladatom

-
lofagi
addikt
Vettem pár monstert és mivel nem játszom a játékkel, de adnak hozzá XP boostot, gondoltam megosztom veletek hátha páran tudjátok használni.
V9PGH888JYRXN
RJSDB9HVYHB5Z
5EYZPYCNGRLX1
5T60V300Y3GP9
VVCH6BQ4E9WHXAmúgy nem minősíteném inkább aki rányomtatta ezeket a kódokat a fülekre, valami brutál nehéz kiolvasni őket.
-
lacy86
addikt
Nalatok milyen Perk-ek vannak a "csomagban"?
-
törölt tag
válasz
birorichard
üzenetére
Király avatar!

-
nullpoint
őstag
Ma már tilos úgy kiadni játékot ha nincs benne a Just Cause-ból jól ismert grappling hook ?.
TR, AC, Mirrors Edge, mindbe belerakták. Remélem Battlefield 1 is használja majd..... Tényleg ennyire szánalmasak ma a játékgyártók, vagy csak 35 éves fejjel kinőttem a játékból?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
birorichard
üzenetére
Hjaja kevesebbet ugralok mint Black Ops 3-ban.
-
birorichard
őstag
Azaz, igen.
Csak nálam nem konkretizálódott.
Amúgy szerintem egyelőre egy legacy-re biztosan befizetek, SP-t meg majd meglátom a hétvége után, mennyire jövök bele, szokni kell még.
Kicsit furák a mapok, annyira nem sokat használam a falon futkorászást, jetpack-et, nincsenek annyira "szem előtt" a lehetőségek. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
birorichard
üzenetére
Az kisvarosi palya siman a Nuketownra emlekeztet engem. Fura ha felnezek meg latom hogy egy urallomason vagyunk.

-
birorichard
őstag
Na, az nekem is.
Meg az, amelyikben a karakterek lebegnek halál után, a Frost, ha jól emlékszek. Hangulatosak. A maradék kettőből a nagyon színes, BO2-es beütésű, azt hiszem, amelyiknél ilyen halo van a bolygó körül (
), az nem rossz, a másik az kifejezetten nem jön be, zsinórban nyolcszor simán lelőnek rajta, annyira nem állt rá még az agyam. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
birorichard
üzenetére
Terminal feldolgozada tetszik nekem nagyon.
-
birorichard
őstag
válasz
üzenetére
Na, az már nagy volt.
A többire gondoltam. Csak néha eléggé össze lehet sűrűsödni, felbotlunk egymásban, de nem kizárt, hogy a kezdeti spawn miatt ilyen.
Én személy szerint nem érzem a varázst még, sokszor lelőnek úgy, hogy már takarásban vagyok, sniper-rel szemben esélytelen (legalábbis nekem, pedig nem vagyok kétbalkezes), mintha nagyobb volna a hitbox a kelleténél. Megjelenésig biztos csiszolják még sokat. Ja, meg a lag... elég sűrű, remélem már a hétvégére rendbeteszik, sokan rászabadultak most. -
törölt tag
válasz
birorichard
üzenetére
Ez ízlés kérdése, én annyira nem voltam oda a hatalmas pályákért. Stonehaven nagyon taszított.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Black Ops 3-nál kicsit lassabb lett a játék szerintem, de jó lesz ez unalmas órákban. Kicsit talán a GHOSTS is visszaköszön pár jelenetben, de szerencsére nem kell túlzásba esni. BO3-nál nekem már most jobban tetszik.
-
@rglaaf
veterán
most láttam hogy tolták mw2 terminalon is? össze is szorult a szivem azonnal

-
lacy86
addikt
válasz
laceszgamer
üzenetére
" ha harc hat legyen harc "

-
lacy86
addikt
Megjottek a beta kodok konzolhoz ☺️
-
laceszgamer
addikt
CDG-n is fenn van már a PC-s kiadás árakkal, ahogy várható volt, sima 14k a Legacy 18k lett.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szingapúr Store-ban 124,40 SGD a játék, nekem volt korábbi vásárlásból 25 SGD-m a profilomon így 100 SGD-ből kijött a fullos csomag. (100 SGD az kb 20.100 Ft. SGD a szingapuri dollár)
Mivel ketten vesszük home partnerral így feleződik ez az összeg, szóval van egy fullos csomagom 10k-ból. Ennyit megér nekem két játék meg a season pass.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
Gondolom fölösleges várnom XO-s CoD bundle-t (saját skin + game), most hogy PS-en 'exkluzív'.

-
laceszgamer
addikt
válasz
laceszgamer
üzenetére
Közben nézem már itt is megjött a hír.

-
laceszgamer
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Hát mindenképp jobban hangzik ha valóban igaz a dolog.
Jóformán Bad Company 2 Vietnam kiegészítője óta nem volt ott jatszódó játék, pedig az is iszonyat hangulatos volt.Lehet fel is teszem kicsit.

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
laceszgamer
üzenetére
Tehát akkor aludhatunk 2017 novemberig
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
laceszgamer
addikt
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Frost nevű map egész hangulatos lett.
Ennyi ami fixen tetszett, a többi meg mondjuk úgy hogy a megszokott, csak új köntösben ( nem mintha Frost annyi sok újdonságot tartalmazna, csak hangulatos )Ne toják el az optimalizációt PC-n, aztán szerintem elférnek szépen a 4-el egymás mellett egy évre.

Ha meg tényleg igaz a 2017-es rész végre szakít a modern korral és megyünk vietnamba.

-
wjbhbdux
veterán
A Beta streameket elnezve egy tipikus azsiai 3 napra fegyverberlos f2p jatek szintjen van ez az idei CoD.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Akiket érdekel az új CoD bétája. Mindenki aki előrendelte a játékot és beaktiválta a béta kódját HAT darab letöltőkódot kap majd, így lehet majd haveroknak adogatni a kódokat.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Akit érint:
#InfiniteWarfare BETA will feature 3 maps: Frost, Frontier, and Throwback
Infinite Warfare beta will feature TDM, Domination, Kill Confirmed, and Defender
Only 3 out of the 6 Combat Rigs will be available to play in the beta, including Warfighter, Synaptic, and MERC.
-
wjbhbdux
veterán
130GB hely kell a 2 játéknak [link]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen videókártyát?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardcore café
- ASUS routerek
- Formula-1
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[link] [link]](http://i.cdn29.hu/apix_collect_c/1604/call-of-duty-infinite-warfare-etc/call_of_duty_infinite_warfare_etc_screenshot_20161003180511_1_original_760x760.jpg)