- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Najó, eddíg tartott a türelmem. Megyek kexboxon Blurozni...

-
Nálatok megy a Game? Nálam csak "connecting to IW net"

-
Nálam is azt írja amikor már bent vagyok a játékban hogy connecting to IWNet... és ennyi. Se előre se hátra. hagytam neki 20 percet hogy gondolkodjon de nem ment

Azt még elfogadnám hogy valaki új mappokat kap a pénzéért és ezért egy kicsit várnia/szenvednie kell, de én nem vettem semmit, csak szerettem volna ma este kikapcsolódni kicsit.

Nah majd holnap

-
válasz
üzenetére
Gyorsan kiteszem az elérhetőségedet ide is, mert más CoD-os topikokba is, mielőtt törölnek innen.
Tehát a csíter:
Goshin2
Teljes név Sándor Tamás
Város Csákvár
E-mail radeon1106@citromail.huRemélem hogy valaki van a környékeden aki komolyan veszi a játékot és mocskosul megver úton hazafele.
-
Nekem is ilyesmi érzésem van

Tegnap játszottam két olyan sráccal hogy ilyet még nem láttam. Először az volt hogy mindenki nagyokat ugrál (Mindenki! Nem csak ők....) Aztán természetesen aimbotoztak is így hamar összejött nekik 1-2 streak és már jött is az AC. Ott viszont a legnagyobb lőszerrel folyamatosan lőttek :S
2-en voltak ráadásul egy csapatban szóval nem volt sok esélyünk.
Lassan jöhetne megint egy bannhullám -
Mi is próbáltunk játszani tegnap egy haverommal, de sajnos nekünk sem ment. Ott kezdődött hogy általában szoktunk steam-en hangos chat-el dumálni közben, és az nem ment. Aztán amikor beléptem én is láttam hogy prestige 0. De aztán nagy nehezen frissült. Utána find server........... ......... steam connection faild, és még a partyból is kidobott. Utána nem tudtuk behívni egymást, aztán nagy nehezen sikerült és betett egy pálya végére. Természetesen amikor vége lett akkor szétment a lobby és nem tudtunk játszani és inkább mentem aludni. Ez olyan 21:45 és 22:15 közt volt. És erősen az volt az érzésem hogy steam hiba. Remélem ma jó lesz
-
válasz
Baloghjanos
üzenetére
Akkor lehet hogy most végre csatlakozok majd. Csak ne team detmeccset játszunk, mert abban nagyon béna vagyok

-
válasz
Baloghjanos
üzenetére
"én itthon dolgozom... egész nap itthon unatkozom"
Ez nagyon jó

-
válasz
Baloghjanos
üzenetére
Ahhham! Tegnap este felvettél, csak mire abbahagytam a mókát addígra már csak kiszédültem a gép elől, de úgy emléxem hogy a friend request-et elfogadtam...
Gondolom TS-t azért szeretnél hogy beszélgessünk, de miért nem beszélgetünk steam-en? legegyszerűbb és már amúgy is fut...
-
Grat

Majd írhatnál pár jó szót a Prestizs módra váltásról, már ha váltasz. Ugyan nekem még egy kicsit távol van (lvl 45) de nem is tudom még pontosan hogy mire lesz jó.Én olyan sráccal találkoztam tegnap akinél szinte mindíg csak kés volt, és ilyen commando, meg light weight meg ilyen perkek voltak bent, és folyton levágott
Az elején idegesített de aztán már cska röhögtem
Utána elkezdtem vadászni rá, és felváltva nyírtiuk ki egymást, Jó móka volt... -
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Ha Co-Op-ban hívsz meg valakit akkor ki is írja hogy a nagyobb CPU-val rendelkező emberke legyen a host. Szóval valóban a CPU számít neki hosztolásra. (meg gondolom a ram, vagy a lapozófile)
-
nah ki jönne egy kis privát mókára?

-
-
válasz
Baloghjanos
üzenetére
Nem lehet hogy be van kapcsolva a tüzfala?
Ugyanolyan verzióval próbálkoztok?
Valamelyik werzios?Ezek jutottak hirtelen eszembe...
-
Csatlakozva a beszélgetésetekhez, nekem is az a tapasztalatom hogy azóta javult meg a fegyver mióta ilyen lőszerrel nyomom

így jobban hajlandó átmenni a falon (ajtófélfa, meg ilyen helyek ahol nyilvánvalóan látod hogy odaszaladt, csak éppen nem akaródzik kibújni
)Meg nekem arra lett jó, hogy hiába magas a pingem, hagy egyszerre fordulunk be a sarkon, és egyszerre kezdünk lőni akkor általában az ellen dől el

-
válasz
adam320
üzenetére
Talán vegyél vissza a maxból

Nálam sem megy maxon. (vagyis a füst széleinek simítása van levéve)
így átlagban olyan 45fps (sp-ben) de van hogy visszaesik 25-30-ra. multiban általában 60-90.Sógoromnál sem megy rendesen maxon, neki is akad, valami Core2-vel, meg egy 4870-el. de neki is csak 2 giga ramja van...
-
válasz
flurider
üzenetére
Mondjuk látod hogy valaki sniperrel bújkál valahol, fogod, és elindulsz, hogy megfésüld a haját, az éles fésűvel. Ezt ő alapból nem tudná, hacsak nem meglátott, viszont amikor odaérsz fésülködni akkor abból hogy zavaros lesz a radarja máris egyértelműen tudni fogja hogy megérkezett a fodrász és készülni fog rád...
-
válasz
flurider
üzenetére
"Azt nem tudjátok, hogy a radar zavaró hogyan működik? "
Ez egy ilyen két élű dolog. Akihez közel mész annak elkezd hangyásodni a radarja, aztán teljesen eltűnik, ha már nagyon közel vagy hozzá. Ez egyrészt, jó, mert akkor sem látja hogy hol vagy ha van UAV-jük, másrészt meg rossz, mert a lopakodásnak annyi.
-
válasz
LackoMester
üzenetére
Én is csak arra várok hogy hazaérjek, és ugyan egyből indulok moziba, de annyira csak ráérek, hogy feltelepítsem és legalább az intrót megnézzem

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4690, 100% Akksi
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel nagy választékban garanciával/számlával! Upd. 04.29
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 4090 AERO OC 24G (GV-N4090AERO OC-24GD) Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az elején idegesített de aztán már cska röhögtem
Utána elkezdtem vadászni rá, és felváltva nyírtiuk ki egymást, Jó móka volt...