Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty: Modern Warfare 2 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:42:54

LOGOUT.hu

Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18032) Proky


Proky
senior tag

Ma játszottunk egy barátságos HC SD partit Enemy vs BHG. A második körben sajnos érdeles dolog történt, vezettünk amikor is Sikoly nevű ismerős játékost elmondása szerint steam hibával kidobta a játékból.

Visszatérése után feltűnően jobban játszott, két megkérdőjelezhető killje után mindenki takarásban maradt fal mögött a kezdőn (Rundown pálya) tőlünk. Első körben Krampit nyomta le falon keresztül, majd Nevert utolsóként. Never maradt egy helyben, UAV nem volt, Sikoly csapattársai közül sem vehették észre, mégis pompás lövéssel falon át elsőre le lett nyomva, egy nem szokványos camper helyen.

Egy barátságos partiban, ami pont azért lett megszervezve Wans-el, illetve Agathonnal az elején, hogy adott két csapat akik játszhatnának GL, RPG nélkül is egy csak magyarokból álló lag és CSALÓ mentes partit. Erre jön egy ILYEN Sikoly Gratulálok, valóban szükséges volt gyakorlatilag majd barátok közt, akik közel naponta játszanak együtt, benyomni a wh-t, illetve lejáratni a csapattársait is.

Természetesen hiába írod át a neved másra Sikoly (most 22.44-kor pld HITLER VOLL FUHRER -re) akkor is tudni fogjuk hogy egy jellemtelen, saját játékostársaidat (itt ellenkező oldalon álltunk, de azért már nem keveset játszottunk egymás mellett is) átverő CSALÓ vagy.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty: Modern Warfare 2 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.