Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz kavicssli #10201 üzenetére
Mondjuk warmapnak érdemes olyat választani ami nem túl népszerű, és azt megismerni töviről-hegyire.
Egyedül annyi a probléma, hogy sokan lelépnek a mapot látva. Bár ugyan ezt CB-ről nem tehetik meg, viszont ilyenkor meg a kihívó klánok többsége olyan, aki tud játszani azon a mapon is, tehát nem is akkora nagy előny. -
-
kavicssli
addikt
Olyan oldal után kutatok ahol igényes katonai jelvény illetve kitüntetéses képek vannak! Tudna valaki nekem segiteni ebben?
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Sirandrish
legenda
válasz Boci_83 #10200 üzenetére
Hát most figyi...ha sokaknak nem tetszik változtathatunk rajta...azért ez a mapunk mostansg mert OK hogy a Vacantot szeretjük meg ez az amaz de arra sokan tudnak olyan nadeket hogy akárhova bujsz A-n belül véged van..a BOG-ot sokan nem szeretik és nekünk az jó
Plussz támadóba nagyon könnyü map...ha lenne egy kifejezett csipásunk aki ténylegesen jól nyomja a csipát nem ugy mint én mégjobb lenne az egész...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz kavicssli #10203 üzenetére
multkor tárgyaltam/tuk ezt a NYEVesekkel..akkor mondtam nekik hogy ajánlatos valami nem közkedvenc mapot választani.
van ugye a Countdown,Showdown,Pipeline,Bloc,Bog,Wet Work meg a Convoy...hát ezek közül szerintem messze a Bog a legjobb....nyeveseknek csináltam is egy beszámolót hogy mi miért nem olyan jó...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kavicssli
addikt
válasz Sirandrish #10205 üzenetére
azért te sem panaszkodhatsz a csipa miatt!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Sirandrish
legenda
válasz kavicssli #10207 üzenetére
de nekem el kell kapnom a fonalat..plussz ha az ellenek egy kicsit is jobb a csipása az átlagosnál akkor már gondba vagyok..
ha az ellen ténylegesen LOW akkor énis szétalázom őket ez tény többször előfordult 30:4es stat stb de sajna legtöbbször nem épp LOWokat kapunk ki akik rendelkeznek egy faintos csipással is..hát tegnap is mivolt?
támadóba 5körig csak kerestem az ellen csipást..és nem birtam észrevenni...aztán a 6. körben megtaláltam de akkor osztott is egy fejest és kész...buktuk is a wartEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kavicssli
addikt
válasz Sirandrish #10208 üzenetére
...ja az a csipás iszonyat jól elbújt!
-
Sirandrish
legenda
válasz kavicssli #10209 üzenetére
monjduk mikor védtünk se értettem hol van..sose tudtam leszedni...nah jó vagy 2szer de hogy hogy bujt el a nagy konténer mögé ugy hogy átfutni se láttam az titok marad...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kavicssli
addikt
A honlapon a főoldalon a jobb felső sarokba ahol a tagok képei vannak kicsibe 50*50 pixel megkérném azokat akiknek nincsen kép kirakva hogy küldjenek PÜbe 1-2 képet amit majd lekicsinyitek és kirakhatom majd az oldalra! HA nem szeretne az illető képet akko egy COD4 logo fog a helyén diszelegni!
-
Sirandrish
legenda
válasz kavicssli #10211 üzenetére
azt meglehet oldani hogy azokra a kis képekre kattintva a adataink jönnének be?
-
kavicssli
addikt
válasz Sirandrish #10212 üzenetére
Szerintem kivitelezhető!
Mondjuk most azon gondolkozok hogy mi van akkor ha 6-nál többen leszünk a klánban? Mert oda csak 6 kép fér el! Kikel találni valami mást!"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Sirandrish
legenda
válasz kavicssli #10213 üzenetére
jahjah...egyszerüen csak a Tagokról menübe kell rakni és kész...me ha minden jól megy 6 nál többen leszünk
-
kavicssli
addikt
válasz Sirandrish #10214 üzenetére
Viszont nekem lenne egy javaslatom! döntsétek el hogy tesókámnak a titulusa lehetne segitő? Mivel előreláthatólag nem egyszer kétszer fog besegiteni a klánnak és nekem mind CB vagy sima WARokon! Nem muszi a BlizZarD előtag de a SmallStone névhez én személy szerint ragaszkodnék... a tagok menüpont alatt szeretnék neki is egy bemutatkozó oldalt! Viszont a főoldalon a Wantedes képen only klántagok fognak szerepelni!
-
kavicssli
addikt
válasz Boci_83 #10216 üzenetére
Az nem fontos neki hogy regizve legyen csak játszani szeretne!
ja és igen megoldható hogy csak a zászlóra klikkelve engedjen be az oldalra!
Először úgy szerettem volna én is csak adott egy feket háttér és rajta van 2 db kép a 2 zászló...megadtam a magyar zászlónak a linket hogy ha arra klikkelsz engedjen be a magyar oldalra! DE amikor megadatam a linekt egy kék vonal "keletkezett" a kép körül és sehogy sem tudtam eltávolitani! Majd utánna olvasok a dolgoknak és remélhetőleg jó lesz az is!
Mellesleg ha minden jól megy szerdán hazajövök a pihiből és nekiállok az angol részlegnek![ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz kavicssli #10215 üzenetére
ööö szerintem ennek semmi akadája...CB-s is lehet 1 beugró mindig ha jól tudom...
a SmallStone néve elé meg nemis fére oda a blizzard előtagEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kavicssli
addikt
válasz Sirandrish #10218 üzenetére
BlizZarD_S.Stone mert végülis mi 2 ember vagyunk 2 játékstilussal csak 1 gépen! vagyis a másik gépen nem hiszem hogy futna az FX 5600 kártyán a COD4
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz kavicssli #10219 üzenetére
a "BlizZarD_" után 6 karakter fér ha jól emlékszem..és a S.Stone nekem 7nek tünik
-
kavicssli
addikt
válasz Sirandrish #10220 üzenetére
Akkor Simán BlizZarD_Stone
http://webstats.obinet.hu/awardlist.html ez nagyon tetszik! Érmek fegyverekkel _D De nagyon iszonyat jó az oldal szinte minderől statisztika készül!
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz kavicssli #10221 üzenetére
fasza...de ezekkel mit akarsz kezdeni? valahogy nem vágom
Mondjuk az durva hogy SMG-sen Minuzi...Snipersen m21 stb...azé pl egy Mp5 meg egy r700 jobb lenne
van gránátmágnes is..az már lehet büszke aki azt a listát vezeti
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
válasz Sirandrish #10222 üzenetére
Még én se tudom de valmire jók lesznek majd az ehhez hasonló képek!
-
Sirandrish
legenda
válasz kavicssli #10223 üzenetére
okésokés te tudod..csak hirtelen nem vágom mire lehetne ezeket használni de ha te tudod akkor már jó
-
kavicssli
addikt
válasz Sirandrish #10224 üzenetére
A CB-n vannak statisztikák? Pl kills,death...?
-
Sirandrish
legenda
válasz kavicssli #10225 üzenetére
azt én nemtudom..szerintem csak warstat van..mennyit nyertél buktál stb..
-
Sirandrish
legenda
válasz kavicssli #10221 üzenetére
most nézem csak igazán..ez kurvajó...mutatja hogy a szeron ki mennyit ölt/halt ettől/ezzel stb..ász cucc..
-
kavicssli
addikt
válasz Sirandrish #10227 üzenetére
jaja! De ez gondolom csak obinetes szeró kell hogy ilyen statokat nézzél!
-
Sirandrish
legenda
válasz kavicssli #10228 üzenetére
nemtudom..de végülis tökmindegy mivel nekünk csak warsezronk van így mi lennénk mindenhol az eslő 10
-
kavicssli
addikt
Na skacok léptem nyaralni! Estére még dobok fel a weblapra 1-2 dolgot de csak ha lesz időm!
Szerdán majd jövök addig is jó WARozást mindenkinek!"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Kavicsusz
tag
Jó napot Uraim! Most jöttem meg Hajduszoboszlóról!
Ston3 --->http://www.blizzard-clan.extra.hu/<---Ston3 :White Wolf:--->http://whitewolfclane.extra.hu/news.php
-
Sirandrish
legenda
válasz Kavicsusz #10235 üzenetére
Nah..tégla megy sóder jön..mégilyet
amugy milyen vót? szétáztattad magad?
Én ha vizparton vagyok az kb ugy néz ki hogy napi 10-12 óra a vizben[ Szerkesztve ]
-
Kavicsusz
tag
Nagyon jó volt, csak annyian voltak hogy hihetetlen.De ennek ellenében jól éreztem magam.
Na meg grat neked Sirandrish. Jó kis DEMO-t csináltatok.
[ Szerkesztve ]
Ston3 --->http://www.blizzard-clan.extra.hu/<---Ston3 :White Wolf:--->http://whitewolfclane.extra.hu/news.php
-
Sirandrish
legenda
válasz cucmalajmc #10238 üzenetére
elment nyaralni de egy xfire elérhetőséget mondhatsz és akkor megadom neki hogy vegye fel veled a kapcsolatot...ha jól tudom Napstertől is kérdezte Pü-ben de ha jól tudom nem válaszolt
-
kavicssli
addikt
válasz Sirandrish #10239 üzenetére
Na tényleg utoljár avygok!kicsit beittam még nayaralás előtt de ez ilyen!
Na szóval Napsterrel beszéltenm Xen kérdetem tőle ezt azt de nem nagyon véfgtam a dolgokat hihicucmalajmc: ha hazüjettem és nem leszek bebszva majd visszatérünk rá!
Kellems pienést mindenkinek!"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Kavicsusz
tag
Jó reggelt mindenkinek!
Kaviccsli: Remélem jól élvezitek majd.
[ Szerkesztve ]
-
Kavicsusz
tag
-
Sirandrish
legenda
pöttyet kihalt a topic hogy nagy kavics lelépett
-
Kavicsusz
tag
Hát mondjuk ja. Nincs itt tesóm, akkor senki se akar írni? Meg Sirandrish hogyan kell felvenni DEMO-t?
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
Kavicsusz
tag
THX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest