Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napster01
tag
magyar klánok regelhetnek eu ladderre, és magyar ladderre, + a kupákra amiket csinálnak, csak más országok laddereire nem regelhetünk asszem, 1x végigolvastam a szabályzatot, csak túl hosszú nem emlékszem mindenre, de akkor most el kéne dönteni h ki csinálja a cb-s klán oldalát, meg, hogy mi legyen a név, stb. ha xfire-ön kiírok ma 21:00-ra 1 megbeszélést az jó? vagy inkább legyen holnap, és addig mindenkit beléptetünk az xfire-ös klánba?
egyébként a ts-el semmi probléma nincs, csak szvsz mindenkinek kéne reg amivel belép külön, de ez lényegtelen, bárki fel tud lépni, max elírja a jelszót ha nem engedi be, de egész nap megy (ts szerverinfó szerint 34 napja folyamatosan, előtte volt 1 restart) tehát olyan gond nincs h leáll
[ Szerkesztve ]
_.(-.-)._
-
szabozeee
aktív tag
Hi!
1. Ki mondta hogy nem szeretnék a PH klánba lenni? Mert én nem..
2. Másik klán? Arról csak annyit hogy a munkahelyen vagyunk 6-an akik cod4-eznek, általában abból 2-3 ér rá egyszerre. és mivel a ph-s pub szerver le lett fujva arra gondoltam hogy a munkatársakkal bérelünk eggyet.. Azt mégsem mondhattam volna nekik hogy ph-s szeró legyen.. Szerintem ez a mukahelyi "klán" nem igazi klán... Eddig soha nem waroztunk, és szerintem nem lesz olyan alkalom hogy warozzunk eggyütt.. Itt csak annyiról van szó, hogy amikor gép elé kerülök 10 esetből 9 szer waroztok már, 1 esetben nincs fenn senki ahogy most is irom a hsz-t... Ilyenkor ha van fenn munkatárs akkor velük játszom.. Annyi az egész hogy 3 nevet használok mint sokan mások: -=PH!=- Zeee, -=911=- Zeee, LaggMaister
3. A laggolásommal kapcsolatban már mindent kipróbáltam amit mondtatok mégsem javult meg.. Most feltettem a vistát hátha változik valami ezt én nem látom, majd megmondjátok, de nem bizok benne.Hala Madrid :)
-
Boci_83
őstag
Tegnap nosztalgiáztam! Feldobtam a cod2-t! De jó is volt!
-
ent
őstag
válasz szabozeee #9203 üzenetére
Zeee, csak húzlak... Sem a kiválásod sem a másik "klánod" engem egyáltalán nem zavar/zavarna. Sőt nem is szeretném, jól jön mindig egy lelőhetetlen csapattárs!!!
Kíváncsian várjuk vista eredményét...
Kifli: te szemét áruló
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
athomi
veterán
Esetleg tárgyalhatunk róla hogy beszállok a CB-s csapatba, de ahhoz hogy ez létrejöjjön még egy hosszú és göcsörtös utat végig kell járnom.
Először is nincs origim. Nem lenne nagy összeg az a 10k, de munkanélküliként jelenleg nem tudom kiprekálni. Másrészt amíg meg nem oldódik a percenkénti 3mp-es connection interrupted problémám, addig nem mennék CB-re, ráadásul az ellen fél is "jogosan" róhatná fel, hogy F12-zök.
Továbbá a NYEV-et semmiféleképpen nem hagynám el illetve háttérbe sem szorítanám.Mondjuk örülnék ha 3nt kifejtené milyen eredményeket vár a CB szerepléstől. Kíváncsi vagyok mit szeretne elérni.
-
ent
őstag
Többet szeretnék mint amit te nyevben elérhetsz! Nem akarom egyáltalán sőt szándékomban sincs megbántani őket, de ha ma este kiálltok velünk egy PH vs NYEV derbire, akkor bebizonyíthatjuk, hogy az első mondatom igaz vagy netán hamis!!!!!
PH sok, harcra fel, este bebizonyíthatjuk Hunor nak, hogy a NYEV klánnak még fejlődnie kell!!!
Aki ráér este az szóljon PÜben nekem. Hunor, te megszerveznéd nyev részről a dolgot?
(nem csak bizonyítás, szórakozás lenne legfőképp, 6v6 lenne ideális!)
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
PyroS
senior tag
Ent ebben igazad van. Nálatok biztos többre viszi Hunor mint nálunk.Mivel mi "csak" egy kis gondtalan lövölödésre és nem vérre menő játékra alakultunk.
Egy párszor már játszottunk ellenetek és ki is kaptunk.Ti vagytok a jobbak,többet is játszotok.Ettől függetlenül én benne vagyok egy warban
De szerintem Hunornál nem ez dönti el,hogy át megye hozzátok vagy nem. -
ent
őstag
Jaaaaj sakcok, nem ezt akartam kihozni, max humor volt. Dehogy akarom Hunort átcsábítani, max csak akkor ha mind2 klánban van, azt meg ugye ő dönti el nem mi.
booz, te szemét Tudod, hogym ilyen low nak érzem magamat néha! A többiek meg még lúzerebbek nálam...*** Nehogy felvegyétek, főleg te. Titeket csíplek, mármint nyeveseket. Semmi bajotok veletek, ezért is fogalmaztam úgy: "nehogy megsértődjön vki!"
szerk:
*** Cuna és Andris nem is szokta kitörölni fenekét kakilás után. Zeee és saint meg mindig részeg, kisaról meg nem hallottunk mióta az asszony kirugta kurvázás miatt. Napster meg Kifli beállt a krisnások közé, az internet ellen írnak most könyvet. Ennyire vagyunk lúzerek...[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
haggyad má..Ent most bevan pörögve..biztos megivott 3 napja 2Liter Cobra energiaitalt és még az van benne mert amit ez lever az elmult 3 napba az kemény
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ent
őstag
válasz Sirandrish #9215 üzenetére
Töcög vágy kiccávó? Inkább lökjed a PÜ-t hogy este leszel warozni...
-
Sirandrish
legenda
Este szerintem Archlord powa lesz me mostanság hanyagoltam pöttyet de ha megyek is Warozni deirekt hagyom magam a Nyeveseknek hátha a bukásunktól belassulsz
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
booz
senior tag
estére keressetek magatoknak másik enemyt mert mi nem megyünk szerintem
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
gondolom..azért irtad a másik topiucba hogy "alapból nem megyek a PH ellen"!
Jó..nekem végülis tök8..én este amugyse hiszem hogy mennék de ha sértődés ha nem ez nagyon gyermeteg viselkedés...ha sértődésből ha azért mert "jobbak" vagyunk tökmindegy...
Ennyi erővel mindenki VeryLowokat keresne irc-n hátha nyer...hülyeség...
Többet nem is kívánok hozzáfűzni a T-mához..
-
őstag
-
booz
senior tag
válasz Sirandrish #9223 üzenetére
senki nem mondta hogy szolj hozzá
-
Napster01
tag
úristen, mi van itt -.-' hunor mondta h nincs origije, nem is tud hipp-hopp varázsolni maga elé, ent pedig küzd érte xD
sztem nem kell ennyire felfújni, eleve a cb-s klán nem egyenlő az alap ph klánnal, tehát szvsz bármelyik nyeves jöhetne, csak a fontosabb warokon a "jobbak" mennének, pl. láttam cb-n olyan klánt amiben kb 30 ember volt szétosztva, külön csoportokban tudás szerint, és a csoportok különböző kupákra jártak low-tól ultraűberhájgpró-ig, szal akinek van origije az nyugodtan beregelhet oda cb-n. hunor gondolom nem bábú, ő nyeves, nem ph-s, minek mutatnánk meg neki h jobbak vagyunk mint a nyev?
1. mindenki tudja, már waroztunk...
2. senkit nem érdekel
3. akkor sem fogja azt mondani h "otthagyom őket a picsába jövök hozzátok babák!"szerintem túlságosan beleéled magad ent, először el kéne kezdeni, bele kéne vágódni, aztán már ha belejöttünk vehetjük komolyabban, de ez még mindig csak játék marad akkoris, ha vkik 5000000000 cuccot raknak a cfg-jükbe mert az úgy sokkal jobb meg így húz amúgy ránt meg a csótányt is meghallja ami a pálya másik végén szaladt neki 1 homokszemnek
szal nyevesek járhatnának ts-re, lehetne kicsit fúzionálni, együtt is mehetnénk warozni, meg cb-n is szórakozhatnánk.
akinek nem tetszik amit írtam hát az így járt, kb 10 percig gondolkodtam, éhes vagyok, szomjas vagyok, minnyá hozzák a kajámat aztán visszanézek, viszont az ujjaim már kicsit beálltak a gépelésre, mozgatni kéne az egeretegyébként lassan ki kéne találnom vmit, mondjuk szerezni vmi cuccot amibe jeget pakolok és fejbevágom vele a modemet csak ne süljön má szét mer kivágom az út közepére
[ Szerkesztve ]
_.(-.-)._
-
Sirandrish
legenda
válasz Napster01 #9227 üzenetére
szinte teljesen egyetértek..Ent már az "ellen" Pro-it csábitja mikor még ugymond be se vagyunk regelve CB-re..játszani meg végképp nem játszottunk...
-
booz
senior tag
válasz Sirandrish #9228 üzenetére
pfff
-
Boci_83
őstag
válasz Napster01 #9227 üzenetére
Jólbeszélszkiscsávó!
Entnek is kellene abból a jégből egy kicsi, hogy lehüljön pöppet!
Ki mondta hgy ma nem leszek? Hazugság. Igenis leszek.
Más: Most hoztam haza haverom frissen vásárolt R6-át.(nem új, 2000-es évj) Motoroztam. Pezseg a véremben az adrenalin. Nagyon klafa volt!
[ Szerkesztve ]
-
booz
senior tag
mielött kitörne a háború a két klán között NYEV VS PH leszeretném kötni nincs semmi bajom a ph lánnal egyetlen személyével sem nemakarunk veletek jáccani pont jobbak vagytok napi 2-3war amit lenyomtok mimeg jo ha hetente 2war
ami meg hunort illeti felnött ember az ö saját döntése hogy mit szeretne hogy hol marad az az ödöntése nem marionett bábú hogy bárki is rángassa!!!!! -
csongi
veterán
Sziasztok! Milyen Warokra szoktatok menni? SD? Sajna amint látom elaludtam azon az akciós Eredeti COD4-en. Majd a következőt elcsípem:-) Viszont szívesen mennék játszani veletek ha lehet.
-
athomi
veterán
Booz:
Ezt a mondatot úgy látszik nem olvastad el: "Továbbá a NYEV-et semmiféleképpen nem hagynám el illetve háttérbe sem szorítanám." [link]ent:
Baromira nem érdekel hogy a NYEV-et el tudnátok e verni vagy sem.
Én arra vagyok kíváncsi a CB-től mit vársz, mit szeretnél elérni.Napster01: A te hsz-od a legszimpatikusabb, úgy érzem te vmit felfogtál.
Senki nem sértődjön meg, most kicst piás vagyok, most jöttem haza záróvizsgás bultiból, holnap talán többet írok.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
EEEEEEEEEEEEEEEEEEENTTTT!!!!!
-
ent
őstag
Ok skacok, cb lefújva. Szóljtok ha akut lesz, én benne leszek!
Hunor: szented mit lehet elérni cb-n? Ranglista, szerinted ha minél előrébb vagyunk a magyarok között, az mit jelent?
booz: Hunor nem azért kell mert nélkülözhetetlen, 1 jó játékos a többi jó játékos között, max kisegítésre.
Napster: 1 db építő jellegű hszedet mostanában nem olvastam, sry. Azon témák amikre válaszolsz akut témák. Mindenkiben megfogalmazódtak így vagy úgy... elég rég óta. Hozzáteszem amiket írsz nem hülyeség, félre ne értsd. Csak vmiért vakvágányra tereled a népet vele. Nehogy sértődés legyen!
Andrish: én legalább gondolkozom a klán jövőjén, de valszeg ez nem fog össze jönni. Látván nem igazán ugrik a témáimra senki.
Kifli: csalódok benned ha elszállt ihleted a klán életével kapcsolatosan, Andrishban szintén. Szerintem annak semmi értelme, hogy a nevetek előtt van pár karakter PH közepével és ez szinte csak annyit jelent: hetente 2-3 netán 3-4 pcw war, ami valjuk be már szórakozásnak se mondható, mert jönnek az eredmények.
Szerintem ezek után elmondható, hogy Ricsi felé vagy más külsős tag felé (köztük jelen pillanatban Hunor) kapcsolódása a PH! klánnak feleslegessé vált/válhat. Mi se vagyunk együtt, de miért? Vki erre tud válaszolni? Megszünt a varázs? Unalmassá vált a játék? Unszimpátia lépett fel a tagok között? Újra át kéne gondolni, van e ennek így értelme...
Illetve minden tagnak el kéne gondolkodnia, csak a PH! előtag miatt akarok még a klánban lenni? Mert én lassan eljutok odáig - és el kell mondanom, hogy nagyon sajnálom -, hogy igen. Mikor felmegyek egy szerverre, akkor néha ír vki, "3nT a PH! az prohardvert jelenti?", "Regelve vagy oda, mert én is...'". Ez jól esik, valszeg nektek is, de ennyi. Nincs más mögötte vagy ti máshogy látjátok?Az, hogy lelkesebb vagyok mostanában az nem azt jelenti, hogy én most pörgök! Ti ültetek le! A klán élete számotokra kicsit háttérbe szorult. Nem gáz, volt nálam is ilyen, nem ez az első klán ahol megfordulok. Tudjátok, hogy mit szeretnék már hallani a tagoktól. Ent ne jártasd már a pofádat, nem látod, hogy már nincs ennek értelme? Tudomásul veszem, kussolok, azt majd lesz vmi! Addig is néha warozgatunk egyet vegyes csapatban, majd xen szóljatok ha nem vagytok ki.
Viszont ha egy picit is felfogtatok amit írtam és netán megváltozik semleges viselkedésetek, akkor nagyon szívesen beszállok a közös hogyan tovább gondolkodásba.Még egy: az, hogy cb ben gondolkozunk, gondolkozom, azt tudjátok mit jelent? Leesett vkinek? Elmondom: az eredményeken kívül (ami lehet - vagy +, lényegtelen) azt jelenti, hogy együtt csinálunk oylat amit régen is csináltunk. Összébb húzza a klán tagokat, nem esik JOBBAN szét. Vérfrissítés a klán életében. Megértem Kifli a te álláspontodat is, ha cb zünk akkor rendesen csináljuk, ami vonz maga után egy olyan kérdést: ki vegyen részt ezen warokon? Neked van egy listád, jó lenne ha megosztanád mindenkivel, ha nem akkor nem.
Azért tettem offba, hogy ehhez a hszhez ne szóljon senki. Nem érdekelnek vélemények. Viszont aki nem bírja ki, az PÜ-ben írat rám nyugodtan ezzel kapcsolatosan. Bocsi offért.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Bennem csalódtál? És miért?
Én TS-en millószor elmondtam már...teljes vállszélességgel támogatom a CB-s ötletet...végülis ezért adtam ki 10K-t a gameért!
Csak ezt nem így kéne csinálni.
Szerintem...
Ma péntek...elvileg holnap kevesen dolgoznak (vagy senki)...akkor ma 20:30ra minden origi Gamel rendelkező ember feltolja a képét a TS-re...szarok bele hogy kaja meg ilyenek..Egyen mindenki 8ig...és megbeszéljük...itt más is közbeszól arra is reagálunk aztán már megy a félreértés...Én ugygondolom hogy Mielőtt Hunoron gondolkonánk először magunk közt kéne körbenézni...Ki is szeretne jönni...van-e valaki akit valaki nem lát szívesen...
Igazából engem a Mai napig nagyon zavar WAR közben a Rambó móka...eddig se birtam és sztem ezután se tudom hogy Miért kell kimenni szaladgálni mikor védünk...vagy ha egy marad...1 marad 4re..beáll egy sarokba és szépen mindenki elészalad....
Engem ez bosszant de már jónéhányszor elmondtam mégse lett semmi...uzgyanaz van..WARon PUBolnak sokan.Ricsitől loptam viszont egy ötletet...akárhányszor ilyet fogok látni egyszerüen szó nélkül fogok lelépni...teljesen igaza van..mert mindenki sir hogyha lelövik hogy így csal meg ugy csal de az nem jut eszébe senkinek hogy olyan helyen rohangál ahova 300 felöl rá lehet látni...Tehát nekem pl először látnom kéne a WAR hangulatot mieléőtt ebbe az egészbe belevágok mert ENT, (meg szerintem mindenki) nagyon jól tudja hogy irritál a PUB..nemis járok már CoD4 PUBra...
az a Nightcup vagy mi...nah ott csapatmunkát láttam...az tetszett..de ami a Sima gyakwar,pcwwar ki hogy nevezi megy az semmi...az egy PUB SD semmi más...
Én ugy gondolom hogy aki annyit nem tud megtenni hogy 30secig álljon egyhelybe KIZÁRÓLAG A CSAPAT ÉRDEKÉBEN annak nincs is helye CB-n...
[ Szerkesztve ]
-
ent
őstag
válasz Sirandrish #9241 üzenetére
Hogyan tovább? Véleményed? Kell külsős? Nem kell külsős? Hány PH-snak van eredetije?
-
Sirandrish
legenda
TS-re fel este mindenki!
Mint már mondottam vállalom a Lider szerepét ha valaki (pl Napster) elmagyarázza mit hogyan merre..én beregizem a Klánt és az ID-ket is hozzáadom meg amit kell!
Szerintem mindenképpen érdemes belevágni de WARozva nem PUBolva..(számomra ez az egyik legfontposabb)!
Origije akinek vanés talán érdekli is a CB dolog) Ent, Andrish, Kiflee, Napster,Kisa...ez édeskevés ezáltal mindenképp kell külsős...DE nem külsős néven hanem felvétel lenne...azza Pl Hunor is ha megveszi az Origit és jönne is akkor nem beugró lesz hanem ehhez a Klánhoz is csatlakozni fog..azaz picit ki kéne bőviteni a Klánt a CB végett!
Plussz azt is megelehetne beszélni kinek kivel mi baja...(biztos van mindenkin olyan dolog amit más zavar és esetlegesen lehetne ezen változtatni)
[ Szerkesztve ]
-
CséZé
őstag
Sajna én ma nem tudok menni TS-re és semmi egyéb dolog nem fog összejönni, mivel megyek osztálykirándulásra
Hétfőn majd jövök, addig is próbáljátok meg rendezni a helyzetet, és GG
További szép napot! Nekem az lesz
-
athomi
veterán
Én csak úgy éreztem szeretnétek ha csatlakoznék a CB-s csapathoz. Félreértettem, bocsi.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Te is gyagyulsz Testvir?
Szeretnénk persze...és azt meg SENKI sem akarja hogy elhagyd a NYEV-et...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Boci_83
őstag
válasz Sirandrish #9241 üzenetére
Kicsi az esélye hogy én ma ott tudok lenni. Még ha 7 köznapra tettük volna, akkor jóval egyszerübb lenne, akkor jobban otthon tartózkodik mindenki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- GTA V
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs