- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave567
addikt
Igen be, és van pár ezer k...ög aki még plusz fizet is érte, látszik is már kiknek készül a COD...
Shipmentem összeszedem a Choppert, erre kilép mindenki...... Ilyen a régi MW-be soha se fordult nekem elő, látszik is a játékos bázis már......
Engem már csak a K/D érdekel, mindenkit simán leszarok, beállok a sarokba campelni azt jól van, ez kellett az embereknek.... -
BusinessGuy
őstag
Csak mert annyira túlfújt lufi egyesek által hogy már mítoszt is gyártanak mögé holott állítom hogy az esetek javában az jönne ki mint a lentebbi sniperes videóban. De igazából egy embertől érdekelne a vid, aki napi szinten itt rinyál és marhaságokat is állít közben lásd péel AK nem viszi át az ajtót....
Pulffy: lehet mert az aim assist nem gyengén besegít...De azt nemigen értem hogy konzolon mi a francért használnám a crossplay-t pc-vel, lévén a pc még így isbrutál előnnyel (fps, graf állítási lehetőségek,stb) indul és még csalók is előfordulnak. Ha a ps4-en játszom multit amiben van crossplay tuti kikapcsolom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7650 ,16" ,Intel Ultra 7 165U ,16GB RAM ,512GB SSD ,ujjlenyomat-olvasó ,2 év garancia
- Google Pixel 10 Pro XL bontatlanul eladó
- RTX 4060
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" 4K UHD+ ,i7-1185G7 ,32GB RAM ,512GB SSD ,magyar ,gar 1 év
- Dell Latitude 7450 ,14" ,Intel Ultra 7 165H ,32GB RAM ,512GB NVMe SSD ,gyári garancia 2027.09.23-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest