- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Na igen,nekem is tetszett,szerintem egyébként azok csőrét piszkálta,akik földhözragadtak voltak,nem tudtak jól mozogni...hát igen,sok profi földharcost le lehetett gyakni akrobatikázva,stb.
Egyébként reggel néztem a lentebbi 2 órás gémpléjt,és ha már mozgás,sokszor benne van ám,hogy a csórikám ugorna fel valahol,de NEM tud,mert egy konténerre nem mész fel,csak ahol akarták,és van valami láda!Közben a BO4-ben lehet...és nemegyszer fordul be,és ütközik fake ajtóba,ami nem nyitható,bár vannak lehetőségek,több,mint az MW-ben annó,de mégis sokkal "csövesebb" nekem a map.Ez vissza fog ütni azzal,hogy lesz GL,és a gránátokat is nyomják a vidiben,a simát és a gázgránátot,hát ilyen rendszerben nehéz lesz ezeken a szűk folyosókon mit kitalálni...nekem túl kevés a lehetőség,túl sok kemphelyet is látok,ami cumi lesz,ha még a pár utat bevédik majd.Nem tetszik ez a rész egyáltalán,túlságosan is ódivatú nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Hálózati / IP kamera
- Philips LCD és LED TV-k
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest