Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• geckowize

őstag

válasz Rinkasime #24944 üzenetére

Szia,

Közben utánanéztem, és eszerint a Warzone (/MW) semennyire nem támogatja az SLI-t...

Nem 1080p-ben nyomom, hanem 1440p-ben, és 75 Hz-es Freesync-es monitorral, emiatt lenne jó plusz FPS, mert már nincs nagyon mit levenni a grafikából úgy, hogy a Display Resolution 2560x1440 és a Render Resolution 100%-on van.

Már kérdeztem itt a topicban erről és beszéltem is párakkal, hogy próbáljam meg a Render Resolutiont levenni (90%-ra vagy akár 70%-ra), de mellé 1x-es AA-t ráadni, viszont nekem úgy nem jött be, sokkal csúnyább lett a kép és nem volt érezhető az FPS növekedés. A Display Resolutiont se fogom lejjebb venni, mert amint nem natív, mégborzasztóbb a kép, mintha Render-t vettem volna le.

Pár napja kijött a ~11 GB-os frissítés a WZ-hez és annak ellenére, hogy indításnál No-t nyomtam a felugró valami "Don't you really want to set your settings to default?" ablakra, mégis valamit elállított és visszaállítva a régieket (szerencsére voltak screenshotjaim róla) sem lett jobb a helyzet, úgyhogy kezdhetem elölről kitapasztalni a graphics settingset...

Új hozzászólás Aktív témák