Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitchins
őstag
válasz
KaitouP #24186 üzenetére
Nekem sincs szándékomban bántani senkit, de én meg az ilyen bejegyzéseket nem értem. Szerintem normális srác vagy, normálisan írsz és válaszolsz, és azt sem feltételezem rólad, hogy nem tudod értelmezni amit írtam. Most mégis úgy tűnik, hogy nem érted vagy nem akarod érteni amit írtam.
Nem lepődtem, meg mert az élet minden területén kb ugyanez van. Még durvább formában is. Pénz, pénz, pénz.... Nem is ezen problémáztam. Továbbra is szívesen lövöldözök MW-ben.. akár Battlepass nélkül is.
Az alapvető problémám az, hogy megjelent a BP az MW-ben.
Megjelent, megvásárolható, de használni nem tudom, mert az MW-ben semmi haszna. Semmit nem kapok a pénzemért.Az árak és a támogatás olyan amilyen, de ez szerintem már az megtévesztés/átverés kategória. Kb mintha vennék egy lemezes játékot, de csak a dobozt kapnám meg.
Ha már mindenképpen beleteszik ilyen formában, akkor a minimum egy lóbetűs vastagított figyelmeztető felirat, hogy a 100 feloldható cuccból csak kb 3 call card használható az MW-ben, légyszi ennek tudatában vásárold meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Mozilla Firefox
- Vezetékes FEJhallgatók
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3708, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest