Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Garry84: Sumák aprós?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laby
őstag
válasz
gjung44 #23685 üzenetére
Mit jelent a jobb stat? Nyilván aki időmilliomos és a legtöbbet játszik, annak lesz a legtöbb győzelme és ölése.
Játékstílusa válogatja, de aki UAV+Bounty és rohan előre mint a barom játékstílust csinálja (én pl.) az nem a legjobb KD szempontjából.
Nekem speciel 2.6 a KD, úgyhogy nevezheted jobb statnak, de biztos van akinek még nagyobb is. A győzelmeket nyilván nem éri utol senki, mert senkinek sincs ennyi meccse. Emellett persze el kell ismerni hogy jól is játszol. A kettő együtt meg nyilván ilyen szempontból verhetetlen.Engem például rohadtul hidegen hagynak a Juggerek. Mire eljutnak a végjátékig vagy halottak, vagy szinte nullára vannak lőve. Szóval elején elkerülöm, végén meg thermite, plusz pár lövés max és megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest