Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave567
addikt
válasz
gjung44 #23683 üzenetére
Elnézést, nem vitának akartam, csak érdekelt ha szánalmasnak tartod akkor miért játszod, az is hozzá tartozik, te is felveheted, gondolom...
És ha az kell, hogy nyerjek, vagy hogy jobb killem legyen, én is kihasználnám, mint gondolom a játékosok többsége így tesz..
Teljes mértékben elismerem, többet öltél, és jobb is a statod benne, engem ez annyira nem vonz, mert ha BR-t akarok, akkor megyek PUBG-re..
Mp-ben jöttek páran ellenem, nekem nem adja, Mw2-ben jobban haltak, itt meg 5-en lőtték és semmi...Engem a játék nem szeret, elején beáldoztam a dolgokat, így nem annyira a killeknél benne vagyok TOP 6300-ba, a cél az első hely, de kb ennyi...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest