- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz
DrTechnoid #14840 üzenetére
Nekem 2 gold van, m4 és m13. Bár csak márc. végén vettem meg a játékot és több wz,mint multi. Mp7 megy most, közben az ax50-nel szenvedek. Ez utóbbi miatt tegnap tdmen repült a fejesem majdnem úgy mindennel együtt. Kdt leszarom, de süllyed rendesen miatta, agyvíz meg a magasban. Ezekre rá kell érezni,totál más játékstílusok, én meg ugye nem vagyok st0deh, h mindenki azonnal fekszik még ha mögöttem is van a csipától. Én misselek, akkor meg perec van...szóval grat, nekem ennyi türelmem nincs. :)
szerk: ötlet, hogy melyik módban a legegyszerűbb a sniper goldozása?
GW próbáltam, Downtown városrészen, 8 kill egész körben, mindenhonnan jött az áldás, killstreak-ek, pila-k, sniperek. Az nem volt buli.szerk2: én egyébként úgy vagyok vele, mint a BF-ekben anno, a kedvenceket kimaxolom, gold, aztán a többit skippelem. Így van a kedvencekkel 10e+ killem BF-ben. Az, hogy váltogatom, olyanokkal megyek, ami nem tetszik (AK pl, meg vmi Burst-ös cucc), azokat nem fogom gold-ozni, talán ki sem maxolni. Emiatt lesz még az AX50, MP7, vmelyik shoti, bár kb nekem mind ugyanaz meg az SKS és a Renetti.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest