Hirdetés
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Idővándor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csƵ
addikt
válasz
WaterWave #11589 üzenetére
Akárhányszor játszok Xboxon egérrel, kontrolleres konzolosok ellen, mindig 3-4x több killem van, mint D-m. Nem előny a kontroller egy rutinos egeressel szemben. De nem ritka a 11x-es különbség sem, több ilyen előfordult már mikor split screen-ben játszunk barátnőmmel. Ő van először bejelentkezve kontrollerrel, én egérrel, és mindig kontrolleresek közé dob.
-
Laby
őstag
válasz
WaterWave #11589 üzenetére
Nagyjából Danillával egyezik a véleményem.
Ez a levegőben lelövés nem is értem miért zavaró. Nem egyszerű lelőni a másikat, tudsz ellene tenni. Nyissál ernyőt, vagy vágd el, menj másik irányba és kész. Pisztollyal egy tárból kb. esélytelen lelőni a másikat, ha Plunder-t nyomsz ott meg úgy is újra éledsz szóval ha még engeded is hogy lelőjenek akkor nem mindegy? Újra éledsz egyből.
Köszönő viszonyban sincs a Shipment-en spawn után azonnali halálhoz, ott semmit sem tudsz csinálni, még megmozdulni sem. Itt simán elkerülheted hogy lelőjenek."1v1 ugyanolyan fegyverrel és ugyanolyan körülményekkel"
Flash és gránát is van mindenkinek, ugyan olyanok a körülmények.Kővel dobálás engem is tud zavarni meccs közben amikor eltalálnak, de igazából sosem idegesít fel, mert tök jó feelingje van az egész Gulag-nak és valahogy illik a képbe a köcsögösködés.
Ez az éjszakai bohóckodás, nézd meg mekkora tábora van multiplayer-ben is...Bárkivel beszéltem korábban, mindenki kipróbálta szép és jó a sötét, de soha többet köszi.A Loadout-al szerintem mindenki egyetért hogy 10k környékére minimum emelni kéne. Így mindig azzal kezd a körünk, hogy 3 perc alatt mind a hármunknak van 6-8000 dolcsija és mindenkinél lesz saját fegyver, muníció + killstreak is. Ezeknek az összegyűjtésébe igazán lehetne nehezíteni, hogyha szűkülnek a körök még akkor is legyen értelme bevásárolni járni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- ASUS routerek
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Gyúrósok ide!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Újszerű LENOVO Ideapad 3 - 15.6" Full HD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest