- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
ampulla
aktív tag
válasz
alapz@j
üzenetére
Sajnos nem működik úgy sem azért kezdtem el paraméterezni. Azonban ha hozzáadom a path environment variable-hez, akkor működik. Ez mitől van?
A codeblocks siman lefordítja azzal a paranccsal, hogy:Gcc main.c -o helloEgy sima hello world programot akarok lefordítani.
Másreszt azért mutat a bin-re mert a mingw install manager oda tette a dll fájlokat.
-
ampulla
aktív tag
Hello.
Letöltöttem egy MinGW és szertnék lefordítani egy hello.c programot, azonban a compiler állandóan hibát dob, hogy hiányzik neki pár DLL. Már az összes cikket elolvastam és kipróbáltam de egyikkel sem ment. Továbbra is hiányzik neki. Az alábbi módon próbáltam fordítani:
gcc -c main.c -o test -LC:\Programming\Compiler\MinGW\bin -static -llibmingwex-0.dll -llibiconv-2.dll -llibgmp-10.dll -llibisl-15.dll
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fujifilm X
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bestbuy játékok
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest