- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
Köszönöm, megnézem a getch(), meg átdolgozom a ciklust is kicsit.

Majd próbálok kitalálni / keresni valamit a várakoztatásra, rögtön az elején tudtam, hogy ez nem lesz jó, de jelenlegi "tudásom" alapján egyelőre ezt tudtam kigányolni belőle, addig is tudom folytatni a program többi részét.
Semmi házi, vagy beadandó vagy ilyesmi. Saját szórakoztatásomra tanulgatom a nyelvet, úgyhogy minden konstruktív kritikát szívesen fogadok!
-
nonsen5e
veterán
Sziasztok!
Egy program részeként olyasmit szeretnék létrehozni, hogy elindul egy visszaszámláló ciklus, ami vagy akkor lép ki amikor lejár az idő, vagy akkor ha lenyomok egy bizonyos billentyűt. Viszont a program tárolja is el annak a lenyomott billentyűnek az értékét, így ahogy néztem a khbit() függvény kiesik.
Ez a kód jelenleg működik is (addig fut amíg le nem telik az idő, vagy nem nem nyomok egy billentyűt), csak a while után én meg is szeretném valahogyan vizsgálni a leütött karaktert.
scanf() / getch() / getchar() pedig azért esik ki, mert a következő karakterleütésig szünetelteti a program futását.#include <stdio.h>
#include <time.h>
#include <conio.h>
int main ()
{
time_t seconds;
time_t seconds2;
seconds = time(NULL)+3;
seconds2 = 0;
while (!kbhit() && seconds2!=seconds){
printf("töltelékszöveg, hogy lássam, hogy működik.\n");
seconds2=time(NULL);
}
return 0;
}
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Gigabyte B560M DS3H V2 alaplap, i5-10400 CPU, 256 GB M.2 SSD, Windows 11
- Újszerű MSI RAIDER GE66 12UH 15.6QHD IPS 240Hz i7-12700H 32GB DDR5 RAM 1TB NVME SSD RTX 3080 175w
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- ASUS ROG STRIX G15 Gaming Laptop - Ryzen 7, 16 GB RAM, RTX 3050 Ti, 512 GB SSD
- Kenwood KR A4010
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest