- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovisoft
őstag
Nem világos számomra, hogy minek van és minek nincs visszatérési értéke (pl. a cut ad vissza valamit vagy nem, és ha igen, akkor mit?). De ha ettől eltekintünk, akkor mi van, ha eleve 4-nél kevesebb elemű tömbre hívod meg? Akkor a cut végtelen ciklusba kerül, mert folyamatosan a felezős ágba kerül a vezérlés, és egy idő után a 0 méretű intervallumot felezgeti.
-
Domonkos
addikt
Tipp:
Ha aboole
valtozot csak logikai ertekek tarolasara haszanlod, akkor folosleges az==1
vizsgalat. A nem 0int
az mindig igazra ertekelodik ki. Ha ott van egy redundans ertekvizsgalat, akkor az sokaknak megteveszto lehet.
Hogy olvashatobb legyen a kod, definialhatsz egy sajat tipust azint
re amit logikaikent hasznalsz es tovabbi 2 konstanst az igazra es hamisra (pl.: 1, 0). Onnantol hasonlokepp hasznalhatod oket, mint a magasabb nyelvekben. Vagy ha nagyon kenyelmes vagy, akkor include-olhatod az stdbool.h-t ami lenyegeben az iment leirtakat tartalmazza. -
jattila48
aktív tag
Úgy látom nagy a baj! Nem csak a memória kezeléssel, hanem úgy általában. Az fstab egy 1 byte (karakter mérete) hosszú memória terület kezdőcíme.
fstab[i-1]=='\n'
Ez mi? Inicializálatlanul használod az fstab memória területet, ráadásul rögtön -1 indexszel, ami egyébként is a lefoglalt memória területen kívül esik. Mivel nem írsz rá, hanem csak olvasod, jó eséllyel nem akad ki a program azonnal, de akár az is előfordulhat.
Szerintem előbb gondold át mit is akarsz csinálni, mert nem csak a C nyelvvel állsz hadilábon. Ha lesz időm, válaszolok bővebben is. -
Gyb001
senior tag
Üdv.
Sajnos nem vagyok teljesen képben a memóriakezeléssel. Egy kis segítségre lenne szükségem.
PastebinLétrehoztam egy struktúrát amiben char * mutatók vannak.
Ebből létrehoztam egy tömböt.(később ezt is át akarom írni dinamikusra) Majd egy ciklusban az összes struktúra elemet mallocolom. és értéket adok neki.A problémám az hogy a cikluson belül amikor értéket adok a struktúra elemeinek akkor azok kiolvashatóak belőle. De amikor az egész struktúrát iratnám ki akkor Minden érték NULL
Mit csinálok rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tippmix
- Monitor hiba topik
- Milyen videókártyát?
- Hegesztés topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest