- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Adott egy M mátrix a nagyságát én adom meg, az elemeit pedig random töltöm fel... eddig el is jutottam"
Igazából nem. Lefoglalsz egy fix nagyságú mátrixot, aztán ha valaki egy nagyobbat ad meg, akkor simán felülírsz mindenféle memóriaterületet. malloc()-ról még nem volt szó?
"a páratlan elemeit ki kéne íratnom egy külön sorba..."
És ezen hol akadtál el? Nem tudtad eldönteni, hogy melyik páratlan?
szerk: ahogy látom, mások már mind megírták ezt
-
buherton
őstag
-
k.kristof
őstag
Igen. Elég, ha tizenegyet írok be, és máris túlindexeltem a tömböt, ami miatt segfaultolni fog.
#Karma: igazad van, ha a feladat megmondja, mi a maximális érték, akkor nem okoz bajt, de jó ha tudja, hogy mikre kell készülnie a való életben. Saját tapasztalat, hogy nagyon figyelni kell az ilyenekre
-
k.kristof
őstag
Szerintem:
for (i = 0; i < o; i++)
{
for (j = 0; j < s; j++)
{
if ((matrix[I][j] % 2) != 0)
{
printf("%d ",matrix(i)[j]);
}
}
}Végigmész a mátrix elemein balról-jobbra, fentről lefelé, és ha páratlan az elem, kiírod egy szóközzel. A kódban egyébként van egy komoly hiba: mi van, ha a felhasználó nagyobb számot ír be, mint a mátrix előre lefoglalt mérete?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest