Hirdetés
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
Új hozzászólás Aktív témák
-
blaces
tag
válasz
Jester01
üzenetére
konkrétan mondta a gyakvezér, hogy a 3 ciklus valami mást kell..., hogy a program 5 másodpercen belül legyen... (vagy millisecundum...).
Rákérdezek mélben a gyakvezérnél, és még alszok rá egyet, holnap éjfélig van a beadási határidő, hátha eszembe jut valami okosság álomközben.a primtényezős felbontást meglestem. A wikipédián talált kóddal ellenőriztem le, a 99 kivételével mindegyikre annyi prím számot adott le amennyi a példában a kimenten szerepel.
"Ha osztója, akkor gyorsan le is kell osztani és belső ciklusban már csak ezt felbontani."
Ez hogy nézz ki egy példa kódban? if (terfogat%i==0) eddig oké a további részt nem tudom megvalósítani
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Fujifilm X
- Micro Four Thirds
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Androidos tablet topic
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő