- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Hát igen, ezt már sokan mondták, hogy igen nagy türelemmel rendelkezem
.
Nem vagyok tanár(bár, akiknek segíteni szoktam, gyakran említik, hogy "miért nem jössz el a sulinkba tanítani számteket, mert ahogy Te elmondod, úgy értem...")
Még a 90-es években rendszerprogramozóként végeztem, Assembly-vel kezdtem.
Innen a kitartás meg türelem. Az, hogy másokkal is türelmes vagyok, annak meg az(is) az oka, hogy tudom, hogy kis hazánkban, hogy okítják a tanulókat számítástechnikára(meg másra is). A tanároktól(tisztelet a kivételnek) nem kapnak türelmet az emberkék, könyvből felírt példaprogik, gyors tanmenet, érti-nem érti lényegtelen. Nagyon sok jó képességű diák utálja meg a programozást és magát a számítástechnikát is egy életre, pont a "türelmetlenség" meg a minél gyorsabban leadandó tananyagok miatt. Sajnos ilyen az oktatási rendszerünk, a tanárokat is hajtják, túl vannak terhelve, a diákokat is hajtják, azok is túl vannak terhelve, persze hogy mindenki türelmetlen.Szóval legalább itt PH-n kapjanak az érdeklődők türelmet, meg normális hozzászólást, és ne ugyanazt vágja az ember a fejükhöz, amit esetleg a suliban is hallanak nap mint nap.
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Használt gamer/ workstation laptop felvásárlás TÉNYLEG magas áron!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest