Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
buherton
üzenetére
Teljesen más a programozási filozófiánk.
A goto esetleg hatékony, de semmiképpen nem egyszerűbb. Elég megérteni, hogy mikor mit csinál. Azért legyünk őszinték: sem a tömeges goto, sem az egymásba ágyazott if nem szép. De valahogy meg kell oldani egy adott feladatot.Komoly neveket említettél, de sztem. én is(csak én nem neveztem meg személyeket, csak azt amit alkottak).
Hiába írod le még egyszer az oop nyelvekre vonatkozó gondolataidat. Ettől függetlenül léteznek olyan problémák, amiket ott is csak egymásba ágyazott if-ekkel lehet megoldani. Attól függetlenül, hogy vannak olyan eszközei, amiket leírtál(azokkal sem lehet mindent megoldani). Erre írtam példának a Java-t, amiben nincs is goto, tehát ott eleve kizárt még a lehetősége is a használatának. Pl. C#-ban sztem. van goto, de sosem néztem meg, mert minek? Én semmiképp nem használom, az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ÚJ, bontatlan Playstation 5 slim digital + EA Sports FC26 2 év garancia!
- Asztali PC , i7 7700 , 1660 Super , 16GB RAM , 256GB NVME , 500GB HDD
- 8GB DDR3 1600Mhz SO-DIMM , Laptop RAM
- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS Gamer Monitor - Karácsonyi akcióban!
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest