Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
buherton
üzenetére
Teljesen más a programozási filozófiánk.
A goto esetleg hatékony, de semmiképpen nem egyszerűbb. Elég megérteni, hogy mikor mit csinál. Azért legyünk őszinték: sem a tömeges goto, sem az egymásba ágyazott if nem szép. De valahogy meg kell oldani egy adott feladatot.Komoly neveket említettél, de sztem. én is(csak én nem neveztem meg személyeket, csak azt amit alkottak).
Hiába írod le még egyszer az oop nyelvekre vonatkozó gondolataidat. Ettől függetlenül léteznek olyan problémák, amiket ott is csak egymásba ágyazott if-ekkel lehet megoldani. Attól függetlenül, hogy vannak olyan eszközei, amiket leírtál(azokkal sem lehet mindent megoldani). Erre írtam példának a Java-t, amiben nincs is goto, tehát ott eleve kizárt még a lehetősége is a használatának. Pl. C#-ban sztem. van goto, de sosem néztem meg, mert minek? Én semmiképp nem használom, az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Yettel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Facebook és Messenger
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL30 Beast Black EXPO (garanciális, Alza)
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest